Te-ai plictisit de coafura ta? Iată ce schimbări poți face pentru un look nou, fără să te vopsești

1 iulie, 2024

O schimbare a coafurii poate avea un efect pozitiv asupra încrederii unei femei. Ea va fi mai fericită să aibă o coafură chic, bine aleasă, care să-i accentueze trăsăturile feței.

OkMagazine (1) (5) jpg

Prin urmare, coafura nu este doar un detaliu superficial, ea reprezintă de fapt unul dintre cele mai importante elemente ale aspectului și contribuie semnificativ la imaginea și stilul personal.

Ce coafură să alegi în această vară? Desigur poți ține cont de tendințele în modă la coafuri, dar este important să ai în vedere și tipul de păr și faptul să ai o coafură ușor de întreținut, mai ales daca nu ai suficient timp pentru a-i dedica în viața de zi cu zi.

Cele mai populare tendințe la coafuri, din 2024, sunt:

·        Coafura cu textura naturală a părului, în care podoaba capilară arată chic, elegant, sănătos, lasă fața să respire

·        Coada de cal ce lasă umerii goi

·        Împletitura franțuzească sau olandeză

·        Coafuri cu breton și tunsoarea în scări

·        Coc elegant și cochet

·        Tunsoarea fluture, cu secțiuni diferite și un plus de volum

·        Coafuri cu breton lung dar ondulat, într-un mod lejer, fermecător, până la nivelul obrazului

·        Tunsoarea de lungime medie cu un aspect sofisticat

·        Coafura bob elegant, ondulat sau drept, cu un aspect mai texturat și mai strălucitor

·        Părul ușor dezordonat cu bucle lejere.

Dacă vrei ca firele transpirate de păr să nu se lipească de piele și în plus, aerul să circule bine în jurul gâtului, atunci îți poți face un coc elegant, de vară. Un coc lejer și sexy este simplu și rapid de realizat oricând: legi părul în coadă în creștetul capului, răsucești șuvița de păr, apoi o prinzi cu agrafe oferindu-i puțin volum. Asta este cea mai simplă soluție, mai ales că în 2024 o astfel de coafură este la modă.

Poți face și o împletitură franțuzească la păr, împărțind părul în două părți și apoi faci două împletituri începând din zona frunții spre ceafă. De asemenea și o coadă cu bucle este o coafură chic de vară. Părul se prinde în coadă și apoi se împarte în diferite bucle, ce se fixează cu elastice.

Coafuri cu părul drept, ondulat, în valuri sau cu bucle elegante – toate sunt posibile cu peria rotativă cu aer cald!

OkMagazine (2) (4) jpg

Dacă vrei o schimbare de look, îți poți coafa părul rapid cu o perie rotativă cu aer cald, în doar câteva minute. Cu acest dispozitiv ai posibilitatea de a obține diferite opțiuni versatile pentru coafarea părului.

Uneori este dificilă coafarea părului folosind doar un uscător de păr și o perie rotundă și de aceea îți sugerăm să ai o perie rotativă cu aer cald. În plus, ea oferă și alte avantaje, îți va oferi rezultate excelente, ca cele ale unui profesionist de styling. Cu peria rotativă, părul este uscat imediat, va avea un plus de volum, o strălucire aparte și un aspect mai elegant. În plus, ea nu va afecta părul, nu trebuie să folosești un spray de protecție împotriva aerului cald.

Vara aceasta poți avea diferite coafuri, folosind acest dispozitiv de păr. Dacă te hotărăști asupra stilului de coafură cu volum, atunci ai nevoie de un accesoriu de perie cu diametru mare. Este simplu de realizat o astfel de coafură chic. Poți avea părul ud sau umed, rulezi încet fiecare șuviță individual, până ce ea se usucă cu aer cald. Lași părul să se răcească și repeți tehnica și cu aer rece.

Peria rotativă îți poate crea o coafură modernă, ca și cum ai folosi o placă de îndreptat părul sau de ondulat. Prin urmare, ai posibilitatea de a-ți schimba look-ul cât de des dorești, de la o zi la alta.

Dacă îți dorești bucle elegante, ai putea folosi un accesoriu de perie cu un diametru mai mic. Astfel poți realiza bucle frumoase, ca și cum ai avea părul cu bucle naturale.

În concluzie, acest instrument trebuie să facă parte din arsenalul tău de beauty. El este un singur produs, dar multifuncțional. Dacă îl iei din magazinele online cu produse de înfrumusețare de brand, el este adesea mai ieftin, comparativ cu alte aparate electrice de styling. Este ușor de folosit, nu este costisitor, în plus economisești și timp cu uscarea și coafarea rapidă a părului.



Recente pe Ok! Magazine

featured image (1) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg
epilare okmagazine ro jpg
OkMagazine (2) (9) jpg
230625 211916 SAGA Festival  MM08554 MM jpg
untold festival
Big Little Festival 2024 (11) jpeg
cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg