Te-ai plictisit de sloturi? Alternative la cazino

17 mai, 2022
cazi5 jpg

Sloturile conduc la popularitate dar indiferent de cât de mult sunt apreciate de jucători, plictiseala intervine şi aici la un moment dat. Chiar dacă temele sunt diverse, ai parte de acelaşi mod de joc şi resimţi nevoia de a ieşi din acest decor.

Din fericire, există însă o mulţime de opţiuni în sfera jocurilor de cazino, opţiuni pe care le vom detalia în rândurile următoare.

Jacks or Better Video Poker

Să joci poker ca la aparate este mai uşor decât ţi-ai putea imagina. Trebuie doar să intri pe oferta de jocuri de tip video poker şi să deschizi unul dintre jocurile titlurile din listă. Cum oferta este una bogată, ai de unde alege! Dacă ai ajuns în secţiunea de video poker, poți opta pentru jocul Jacks or Better, un joc de poker puţin mai diferit decât cel tradiţional. Diferenţa rezultă din faptul că vei avea aceleaşi cărţi de joc din poker dar acestea nu se vor dispune pe o masă de joc, ci pe ecranul video al unui aparat similar sloturilor.

Este o îmbinare perfectă dintre un slot şi jocul în sine de poker, ceea ce se poate constitui într-o minunată oportunitate pentru tine de a ieşi uşor din rutina sloturilor. Jocul la Jacks or Better Video Poker este unul cât se poate de simplu şi presupune acelaşi mod de desfăşurare ca şi jocul clasic. Vei primi 5 cărţi de joc care se vor dispune pe ecran şi în funcţie de acestea vei putea face un pariu.

Pentru a-l plasa este necesar să setezi miza ca la orice slot, şi să apeşi butonul de start. Şi la fel ca şi la jocul de poker clasic, poţi păstra cărţile primite sau dimpotrivă, poţi să le schimbi cu altele. Dacă alegi ultima variantă, va trebui doar să dai click încă odată pe butonul de start.

cazi3 jpg

Mini Baccarat

Motivul principal pentru care jocul de mini baccarat este o opţiune la jocul de sloturi este că oferă un RTP mare. Acesta se situează la 99%, un procent care nu se întâlneşte atât de des când alegi să joci păcănele. Un al doilea motiv destul de important este acela că nu îţi trebuie un buget atât de mare ca atunci când joci sloturi. Jocul în sine nu se desfăşoară cu aceeaşi rapiditate ca păcănelele, deci îţi permite să rămâi în bugetul alocat pentru o perioadă lungă de timp.

Nu în ultimul rând, regulile simple pe care le implică acest joc fac din mini baccarat o opţiune bună de înlocuire a sloturilor. Cărţile au o anumită valoare şi în funcţie de punctajul pe care îl vei realiza, poţi câştiga sau nu o mână de joc. În final, jocul presupune 2 tipuri de pariuri, cel pe jucător şi cel pe dealer. Mizele sunt şi ele ajustabile şi în plus poţi apela în acest joc şi la strategii bine puse la punct care să îţi mărească consistent şansele de câştig.

Blackjack

Jocul este de departe cel mai ofertant joc de masă datorită posibilităţilor de câştig pe care le oferă jucătorilor. Şi ca şi sloturile, jocul de blackjack este unul prezent în oferta unei platforme online într-o mulţime de variante. Deşi este un joc de cărţi, unde te-ai aştepta ca şansele să fie unele mici, în blackjack ai parte de un RTP net superior sloturilor. Acesta se apropie de 100 %, ceea ce trebuie să recunoşti că nu ai întâlnit în nici un slot jucat.

Acest procentaj oferă cu adevărat şanse reale de câştig şi dacă cunoşti regulile jocului ai cele mai mari şanse de a ieşi victorios de la masa de blackjack. Cunoscut şi sub denumirea de 21, jocul de blackjack se bazează pe reguli simple, unde valoarea cărţilor primează.

Dacă realizezi un punctaj de 21 înseamnă că ai făcut blackjack, caz în care vei ridica potul de pe masa de joc. Dar chiar dacă nu ai acest punctaj, poţi bate dealer-ul dacă acesta realizează un punctaj inferior sau depăşeşte 21 de puncte. Şi dacă vrei o comparaţie pertinentă, atunci când joci la orice slot eşti numai la mâna norocului. Apeşi butonul de start şi în funcţie de ce se aşează pe ecran câştigi sau nu. În jocul de blackjack, lucrurile însă se schimbă radical.

Intervine în modul de joc şi posibilitatea aplicării de strategii, de natură să îţi aducă un plus de şansă în joc. Şi chiar dacă primeşti cărţi proaste, poţi renunţa la joc fără să pierzi bani, lucru care nu se poate pune în practică la sloturi.

cazi4 jpg

Pariuri sportive

Toţi jucătorii au trecut prin etapa pariurilor sportive, prezente masiv în toate casele de pariuri stradale. Este imposibil, chiar dacă eşti un jucător pasionat de păcănele, să nu fi pariat măcar o dată pe un eveniment sportiv.Această secţiune de pariere este una diversă şi cuprinde toate sporturile de pe planetă. Este aproape imposibil să nu ai o afinitate pentru un sport şi să nu îţi poţi pune în acest fel în practică cunoştinţele dobândite.

Selectezi sportul preferat, alegi cotele care îţi plac, pui miza şi plasezi biletul fie online fie la o casă de pariuri. Aştepţi apoi rezultatele şi în funcţie de validarea acestora vezi dacă ai câştigat premiul promis sau nu.În plus, sumele care se pot pune pe un pariu sportiv sunt chiar modice şi încep de la 1 RON. Este o diferenţă majoră faţă de sloturi, unde trebuie măcar în prima fază să ai măcar 10 lei pentru a putea iniţia jocul pe cea mai mică miză.

Concluzie

Este clar că dacă vrei să găseşti înlocuitori pentru sloturi, ai de unde alege! Fie că te îndrepţi către jocurile de blackjack, cele de baccarat sau pariuri sportive, nu trebuie decât să selectezi una dintre aceste opţiuni. Oferta este bogată şi diversificată, aşa că nu ezita şi lărgeşte-ţi cât mai repede expertiza în jocuri de noroc!



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg