Te ocupi cumva de organizarea unei petreceri? Uite câteva lucruri pe care trebuie să le treci pe lista de cumpărături

4 aprilie, 2023

Cu toții avem nevoie de distracție din când în când, mai ales după o săptămână lungă de muncă.

Te ocupi cumva de organizarea unei petreceri Uite cateva lucruri pe care trebuie sa le treci pe lista de cumparaturi (1) jpg

De cele mai multe ori, cluburile sunt prea gălăgioase și te obosesc foarte mult, iar o simplă ieșire în oraș poate părea un efort pe care nu ești dispus să-l depui. Așa că, strânge-ți prietenii într-un apartament sau, de ce nu, într-o cabană închiriată pentru un weekend de neuitat. Dă tu primul mesajul pentru a-ți organiza apropiații și împreună dați startul unei petreceri de neuitat. Tot ce mai lipsește este lista de cumpărături și să-ți faci bagajul.

Iată 3 lucruri pe care trebuie să le treci imediat pe lista de cumpărături pentru o petrecere reușită

  1. Snacksurile

O petrecere nu este completă fără chipsuri, alune şi covrigei. Multe persoane ignoră acest aspect și cumpără o cantitate prea mică. Încă un sfat de care trebuie să ții cont este diversitatea, fiind de preferat să optezi pentru mai multe sortimente. Ia în considerare că sunt mai multe persoane și trebuie să ai în vedere preferințele fiecăreia. 

  1. Băuturile alcoolice

Deși cu siguranță acestea sunt primele de pe orice listă de petrecere adevărată, aici poți vedea câteva variante pe care poate le-ai uitat sau unele alternative mai avantajoase la preț. În caz că lista este încă deschisă, poți trece câteva sticle de vodcă și tequila. O altă variantă de luat în considerare este vinul, care este preferat de foarte multă lume. Pentru un vin care nu-ți va da peste cap bugetul petrecerii, poți vizita site-ul altex.ro, unde găsești o gamă variată de vinuri la prețuri mai mult decât prietenoase cu bugetul vostru.

  1. Desertul

Toata lumea simte nevoia de ceva dulce la un moment dat pe parcursul unei petreceri și nu vrei să fii tu cel tras la răspundere pentru că nu ai trecut nimic pe listă. Așa că, încearcă să mai strecori niște ciocolată printre celelalte cumpărături. În cazul în care aveți un buget mai generos, poți lua mai multe tipuri de înghețată, pentru a fi pe placul tuturor sau vă puteți bucura toți de prăjituri selecte de la cofetărie. 

În concluzie, petrecerile sunt binevenite mereu la final de săptămână. Amintirile făcute alături de prietenii tăi nu se fac singure. Așa că, ia acum decizia de a pleca de acasă și organizați-vă pentru a da o petrecere de neuitat, precum vedeți în filmele americane. 

Sursa foto: Unsplash.com



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg