Te poţi caza gratis, cu Facebook, în hotelul preferat de Kim Kardashian

1 martie, 2018
article 2049394 0E60609100000578 68 634x914 jpeg

Pentru a celebra depăşirea numărului de 1 milion de fani pe Facebook, unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din lume a decis să îi premieze cu o noapte gratuită...la lux

uk tourist in dubai jpg jpeg

Atlantis de Palm Dubai, hotelul de pe insula artificială The Palm, în care Kim Kardashian a petrecut câteva zile de răsfăţ împreună cu familia, a lansat în premieră absolută cazarea cu ajutorul contului de Facebook. Mai exact, din 1 martie te poţi înscrie pe www.atlantisfansuite.com, după ce ai dat Like paginii Atlantis, The Palm. Cazarea se face în funcţie de locurile disponibile.

atlantis jpg jpeg

Conceptul original constă într-o cameră situată la etajul 19 în Turnul de Est şi oferă privelişti impresionante asupra Palmierului. Apartamentul, deschis în decembrie 2018, este perfect adaptat social media. După check –in, oaspeţii vor deshide uşa apartamentului cu un log pe contul personal de Facebook, cont cu care pot accesa şi un televizor special. Cu ajutorul butonului „poke“ vor putea chema majordomul personal, folosind un sistem special de interfon.

social media fan suite 4 1 jpg jpeg

Pentru cei care doresc să-şi împărtăşească fiecare moment al şederii lor cu prietenii şi familia, apartamentul dispune de un salon special Facebook Live, unde oaspeţii îşi pot pune telefonul pe un suport şi pot înregistra mesajele, relaxaţi pe scaunul “thumbs up”. O oglindă social media este pregătită în baia special gândită pentru a oferi poziţia cea mai bună pentru a conversa cu prietenii în timp ce îţi faci make-up-ul, acolo vei găsi şi o mulţime de produse, de la săpunuri de baie, flip flops şi truse de bărbierit, ce poartă cunoscute sloganuri Facebook.

social media fan suite 5 jpg jpeg

În plus, pe lângă şederea gratuită, toţi oaspeţii Apartamentului Fan Atlantis vor beneficia de multe facilităţi VIP, inclusiv intrarea liberă nelimitată la Acvariul The Lost Chambers şi la Aquaventure, parcul acvatic numărul 1 în Europa şi Orientul Apropiat.  De asemenea oaspeţii vor primi un pachet special Atlantis Imperial Club în valoare de peste AED 3000 pe zi, inclusiv VIP check in, mic dejun, acces la sălile Imperial Club lounge în fiecare după amiază şi seară, unde se pot relaxa cu un cocktail sau tartine, dar şi servicii personalizate de concierge, acces la Kid’s Club sau la exclusivistul Imperial Club Beach şi multe altele.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg