Te pregătești de nuntă? 5 PAȘI esențiali pentru o planificare ca la carte

10 octombrie, 2023

Nunta este un pas important în viața celor care se iubesc și vor să își semneze romantic jurămintele.

Te pregatesti de nunta 5 PASI esentiali pentru o planificare ca la carte jpg

Planificarea unui astfel de eveniment poate fi destul de complexă, mai ales dacă nu există experiență în spate. Pornind de la această idee, în rândurile ce urmează poți descoperi 5 elemente importante fără de care nunta nu ar putea avea loc. Poți simplifica procesul de planificare a acestui eveniment special, dacă ții cont de aspectele ce urmează.

Iată care sunt cele mai importante lucruri de care să ții seama când planifici nunta 

1. Alegerea locației

Un eveniment important așa cum este nunta necesită destul de mult timp de pregătire. Este drept că totul se poate rezolva și în câteva zile, însă sunt cazuri excepționale. Primul pas în planificarea nunții este alegerea locației potrivite. Aceasta ar trebui să fie accesibilă pentru toți invitații, să există locuri suficiente de parcare, să ofere o priveliște deosebită și saloane primitoare pentru un astfel de eveniment. 

Lucrurile se pot simplifica în această direcție, dacă ești în căutare de un salon pentru nuntă în București pentru că Riviera Park îți pune la dispoziție o atmosferă de vis pentru ca tu și invitații tăi să va simțiți excelent pe tot parcursul petrecerii.

2. Trimiterea invitațiilor

Odată ce restaurantul este deja ales, următorul pas firesc este pregătirea și trimiterea invitațiilor. Poți opta pentru cele virtuale, dacă îți plac lucrurile moderne, însă o invitație scrisă de mână sau tipărită va fi întotdeauna o alegere deosebită. Important este să anunți data evenimentului și locația, ca prietenii tăi și familia să știe unde va avea loc petrecerea voastră.

3. Testarea meniului

Restaurantele care organizează evenimente speciale precum nunțile oferă clienților posibilitatea de a testa meniul înainte de a fi servit invitaților. Antreurile, felul principal și secundar, precum și deserturile unui candy bar pot fi degustate cu câteva luni înainte de data evenimentului, ca parte din ofertele restaurantului ales. 

Se poate solicita și o schimbare de meniu, dacă există printre invitați persoane care preferă dietele vegane sau vegetariene. Este esențial să specifici acest lucru din timp, ca mai apoi meniurile să fie agreate și preparate conform dorințelor.

4. Agrearea decorurilor

Restaurantele cu ștaif țin cont de cerințele clienților și împreună se pot stabili detaliile decorurilor evenimentului respectiv. Nunțile cu tematică se pot creiona din timp pentru ca managerii locației să se ocupe de crearea unei atmosfere magice, pe placul nuntașilor. 

Anumite servicii pot fi incluse în preț, în timp ce altele necesită un buget separat. Nu ar strica să fii atent la astfel de detalii, pentru ca totul să fie pregătit pentru evenimentul vostru special.

5. Extra facilități

În funcție de sezonul în care are loc nunta, se poate opta pentru anumite facilități oferite de restaurantul ales pentru desfășurarea acestui eveniment. De exemplu, vara este nevoie de aer condiționat în saloane, în timp ce în sezonul răcoros este nevoie de garderobă. Este important să știi și numărul de locuri de parcare disponibile, în funcție de lista invitaților, ca acolo unde este cazul să se poată modifica.

Așadar, pregătirea unei nunți presupune atenție maximă pentru alegerea celor mai bune servicii și oferte. Atât timp cât ții cont de cei mai importanți pași în planificarea unui astfel de eveniment, te vei putea concentra suficient și pe celelalte lucruri pe care le ai de pus la punct.

Sursă foto: Pexels.com Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg