Tehnologia de vârf este la înălțime! Descoperă ACUM aparatele care îți pot face viața mai ușoară, fără investiții substanțiale

9 mai, 2022
tehnologia jpg

Îți este teamă de necunoscut? Mulți se feresc de noutate și înclină spre abordările mai tradiționale, însă uneori schimbarea este absolut necesară. Spre deosebire de oameni, tehnologia se transformă neîncetat, fără a mai privi în urmă cu nostalgie.

Misiunea ei: să ne ușureze munca și să intervină cu soluții noi pentru problemele noastre de zi cu zi. Renunță la vechile obiceiuri și ai să vezi cât de mult timp poți economisi cu doar câteva gadgeturi inovatoare.

Iată TOP 5 aparate ingenioase de care orice gospodărie are nevoie

  1. Aspirator robot

Lasă mătura de-o parte și păstreaz-o pentru următorul Halloween! De acum înainte ziua curățeniei se încheie mult mai repede cu ajutorul robotului-aspirator, compact și simplu de utilizat. În funcție de modelul pe care îl achiziționezi, acesta poate avea mai multe funcții cum ar fi comandă vocală, sistem de moping, sistem de curățare pentru covoare și multe altele. În plus, ai posibilitatea de a opta pentru aspiratoarele cu WiFi pe care le poți controla folosind aplicația mobilă  Există modele eficiente indiferent de buget, așa că de ce să nu profiți de avantajele propriului tău aspirator smart?

  1. Cameră de supraveghere

Nu există scurtături atunci când vrei să-ți păstrezi căminul în siguranță. Fie că locuiești la casă sau la bloc, furturile sau actele de vandalism se pot produce oriunde și oricând. Cu ajutorul unor camere de supraveghere profesionale instalate în câteva puncte strategice vei fii cu un pas înaintea tuturor primejdiilor. Fă un upgrade sistemului tău de securitate cu echipamentele de la Atu Tech, unde ai la dispoziție camere de supraveghere cu microfon incorporat și cu unghi mare de vizualizare. Nu doar afacerile au nevoie de protecție riguroasă, siguranța căminului e întotdeauna pe primul loc.

  1. Cântar corporal inteligent

Și stilul tău de viață trebuie monitorizat! Dacă te-ai gândit să scapi de kilogramele în plus sau doar vrei să-ți menții greutateam, atunci ai putea lua în calcul achiziționarea unui cântar smart. Pe lângă numărul de kilograme, un astfel de gadget îți poate arăta o serie de informații utile precum procentajul de grăsime din corp sau IMC-ul cu ajutorul senzorilor. Poți ține evidența tuturor acestor date prin intermediul aplicației, îți poți seta obiective zilnice sau săptămânale și-ți vei putea monitoriza progresul mult mai eficient.

  1. Smart TV

Experiența de cinema poate fi chiar mai distractivă din confortul propriei canapele! Poți sări peste secvențele plictisitoare sau poți să le revezi pe cele preferate cu un televizor performant, de ultimă generație. Majoritatea televizoarelor smart sunt wireless și pot fi ușor controlate vocal prin intermediul telefonului. Ai pierdut iar telecomanda? Nici nu vei mai avea nevoie de ea cât timp device-urile tale sunt conectate. Să nu uităm nici de calitatea perfectă a imaginii și culorile intense!

  1. Încărcător wireless

Orice device vine la pachet cu un încărcător cu cablu pe care îl ținem mai mereu în priză din comoditate. Deja lucrurile devin „încurcate” cu cât avem mai multe aparate. Un dispozitiv de încărcare wireless te va ajuta să scapi de cablurile inestetice din încăpere numaidecât! Acesta produce un câmp electromagnetic prin intermediul căruia telefonul, ceasul sau alte gadgeturi se pot încărca rapid și eficient.

Metoda clasică nu este întotdeauna și cea mai ușoară. Fă uz de inovațiile tehnologice și transformă activitățile zilnice într-o joacă.

Sursa foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

AFIS FILM  jpg
girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg