Tendinţe de beauty pentru toamna acestui an

16 septembrie, 2022
machiaj78 jpg

Tendințele de beauty pentru sezonul toamnă-iarnă 2022-2023, aşa cum s-a putut observa pe podiumurile marilor case de modă, reprezintă un melanj interesant de îndrăzneală, nostalgie, dinamism şi romantism gotic.

Roșu îndrăzneț pe buze, negru accentuat pe pleoape, parfumuri condimentate, mix & match retro şi tunsori androgine. Acestea sunt, în mare, direcțiile care conturează un stil care cu siguranţă va atrage atenția, indiferent că vorbim de ţinute de zi sau de seară. Iată care sunt principalele tendinţe care să te inspire în această toamnă. 

Tunsori androgine

Tunsorile scurte cu breton, scurt sau lung, reprezintă una dintre principalele tendinţe, la capitolul coafuri. Aşadar, dacă simţi nevoia unei schimbări radicale, această tunsoare ar putea fi perfectă pentru tine. Trebuie să ai, totuşi, în vedere că accentuează foarte mult trăsăturile feţei, deci, înainte de a lua o decizie, asigură-te că te simţi confortabil cu o astfel de tunsoare. 

Parfumuri cu personalitate

După cum probabil ştii, odată cu garderoba, se schimbă şi parfumul. Aromele proaspete şi florale, potrivite verii, trebuie să lase locul unor parfumuri cu personalitate. Potrivite pentru sezonul rece sunt cele cu tonuri calde, condimentate sau chiar gourmet. Un exemplu perfect în acest sens este Dolce Gabbana The one Gold Intense, care combină aromele dulci ale prunei aurii cu notele florale, precum trandafirul.

Roşu intens

Ţinutele de toamnă pot fi oarecum terne, iar cea mai simplă modalitate de a adăuga un strop de culoare şi de a fi în tendinţe este să porţi un ruj roşu strălucitor. În această toamnă, nuanţele de roşu care sunt în tendinţe variază şi pot fi mate sau satinate, în funcţie de preferinţele personale. Desigur, cel mai important este să găseşti nuanţa potrivită pentru tine. Ca să te asiguri că rujul tău rezistă, optează pentru un produs rezistent la transfer. 

Wet look

O modalitate foarte simplă de a obţine un look interesant şi în tendinţe este să adopţi moda wet look. Folosind gel de păr, periază părul pe spate, până arată ca şi cum tocmai ai ieşit din piscină. Desigur, este o coafură care se pretează mai curând pentru evenimente de seară şi poate fi o modalitate excelentă de a da un aer modern unei ţinute elegante clasice. Nu ezita să completezi tinuta cu o pereche de cercei mari, care pun şi mai mult în evidenţă o astfel de coafură îndrăzneaţă.

Farduri de pleoape care ies în evidenţă 

Culorile toamnei ar trebui să se regăsească şi în paleta ta de machiaj, dacă vrei să fii în tendinţe în acest sezon. Ce înseamnă asta? Ei bine, culorile puternice, cum ar fi roşul, oranjul, galbenul şi derivatele lor au fost preferatele make-up artiştilor care au pregătit podiumurile de prezentare pentru sezonul toamnă-iarnă 2022. Dacă vrei să ai o apariţie impresionantă, încearcă un machiaj în aceste culori puternice. 

Accente metalice

Pentru machiajul de seară, ia în considerare fardurile în nuanţe metalice. Desigur, auriul şi argintiul sunt variante populare, dar poţi încerca şi alte culori mai îndrăzneţe, precum albastrul sau verdele. Îţi vor pune în evidenţă privirea şi pot da o aură interesantă întregului look. Poţi opta, de asemenea, pentru un eyeliner cu accente metalice, care să dea strălucire unei ținute de seară. 

Tuş negru

Iată ceva ce, de fapt, nu se motivează niciodată, Machiajul cu tuş negru revine în atenţia make-up artiştilor, într-o reinterpretare. Uită de liniile perfecte şi mergi pe un stil rock&roll. Ideea este ca machiajul să nu arate impecabil, ci să-ţi evidenţieze privirea într-un stil oarecum ludic. Aşadar, ai libertate totală să încerci diferite versiuni!

Lasă-te inspirată de tendinţele acestei toamne, pentru a crea un look care să te pună în evidență şi să facă zilele mohorate puţin mai amuzante!

Sursa foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling