Teo Trandafir, adevăratul secret al menținerii unei greutăți optime: ”Îmi imaginez...”

22 mai, 2023

Orice fost supraponderal știe că adevărata provocare a slăbitului nu este procesul în sine, ci menținerea. Indiferent prin ce mijloace a fost obținută slăbirea.

Teo Trandafir   Kanal D (4) jpg

Teo Trandafir nu a ținut niciodată secret faptul că și-a micșorat stomacul, printr-o intervenție chirurgicală, dar asta nu-i diminuează cu nimic meritele, căci cunoscutul om de televiziune reușește să se mențină de ani buni la o greutate constantă, sănătoasă.

Și chiar dacă a povestit de multe ori cum a făcut, ce a mâncat și care este noul stil de viață, cert este că Teo Trandafir fascinează, după ce și-a transformat total viața.

Ea a acordat un interviu recent publicației viva.ro, unde a reamintit câteva aspecte importante ale stilului de viață pe care l-a adoptat, după ce a slăbit peste 60 de kilograme!

Vedeta de la Kanal D explică pe înțelesul tuturor care sunt secretele sale de menținere. Este vorba, probabil, despre cel mai indicat regim de viață, unul prietenos, care nu-ți frustrează organismul, un stil de viață în care poți mânca orice, însă grija adevărată stă ... în cantitate.

Teo Trandafir Teo Show Kanal D ok jpg

Teo Trandafir spune în interviu că mănâncă foarte puțin și deloc după ora 17:00, dar gustă orice. Pentru ea, „cantitatea este secretul”.

”Mănânc foarte, foarte puțin. Iau o farfuriuță de cafea și îmi imaginez că este un platou, în loc de lingură folosesc o linguriță. Nu mai mănânc după ora 17.00, este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc împreună cu colegii mei și apoi mănânc a doua zi tot împreună cu ei. Mănânc absolut orice, nu pot să beau nimic acidulat, nici măcar un pahar de vin.”, explică Teo Trandafir.

”Eu combin orice cu orice pentru că știu că voi mânca două linguri și mă opresc. Cantitatea este secretul. Mecanic nu pot face excese, pentru că am stomacul foarte mic.”, a dezvăluit prezentatoarea Kanal D, care a discutat și cu OK!Magazine, anul trecut. Atunci Teo Trandafir a vorbit despre viața sa de familie, alături de Maia, fiica adolescentă.

Atunci, Teo mărturisea candid: ”Niciodată nu intru în camera Maiei, aşa cum nici ea nu intră niciodată în camera mea.”

Și a dezvoltat subiectul ”alte limitări”.

”Noi suntem nişte oameni foarte liberi şi toţi cei care au intrat în contact cu noi au fost puşi în situaţia de-a respecta asta. Nu întrebi niciodată ce vorbesc la telefon, nu-mi spui niciodată „Nu vreau!“ – poţi să formulezi altfel, eu n-o să spun niciodată „N-ai voie!“, ci „Poţi să încerci, dar în locul tău, m-aş gândi de două ori.“ Şi, dacă vine plângând şi-mi spune că am avut dreptate, nu mi-ar plăcea să audă acel „Ţi-am spus eu!“, pentru că nu ajută cu nimic. La noi în casă nu se admit tonul ridicat, invectivele de vreun fel, blamările de vreun fel.”, a mărturisit cunoscutul om de televiziune revistei OK!Magazine.

FOTO: Kanal D, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg
IQOS (1) jpeg
Beautik Haute Parfumerie (2) jpg
3 beneficii importante pe care colagenul ți le poate oferi jpeg