Thalia, cea mai stylish apariție de la un eveniment spaniol

Are 45 de ani și este una dintre cele mai sexy și mai apreciate actrițe și cântărețe de origine mexicană. Thalia, îndrăgita actriță a celor mai cunoscute și frumoase telenovele și una dintre cele mai influente cântărețe de muzică latino de pe plan internațional, este de o frumusețe fără cusur.

A fost senzația serii de la evenimentul care celebrează talentele latino.

Starul și-a făcut ieri apariția pe covorul roșu de la un eveniment important din Spania, People en Espanol’s 50 Most Beautiful Gala. Cu această ocazie, ne-a încântat încă o dată cu prezența sa prețioasă. A purtat un make-up impecabil, cu buzele roșii și smokey eyes  cu gene false, iar părul l-a coafat lejer pe spate, tocmai pentru a-și scoate trăsăturile feței în evidență.

Machiajul a fost impecabil, la fel și coafura.

Cât despre vestimentație, Thalia a fost a ales o ținută prețioasă, dar în același timp păstrând liniile simple. A purtat un costum masculin cu pantaloni de tip shalvar și un sacou negru cu inserții din satin, extrem de elegant. Pentru a scoate ținuta din anominat, artista a făcut o alegere stilistică foarte îndrăzneață, optând pentru o bluză care a făcut senzație. Topul pe gât, din tulle transparent și cu o mulțime de broderii și accesorii arginții a transformat outfit-ul în unul care a combinat perfect piesele clasice, ușor reinventate, cu creațiile strălucitoare, foarte îndrăznețe.

A îmbinat elemente din stilul masculin cu piese vestimentare sexy.

Bluza purtată fără sutien a lăsat la vedere atâta piele cât trebuia, păstrând echilibru între misterios și foarte sexy. Aceasta a fost piesa de rezistență a ținutei, iar ca accesorii, Thalia a ales doar o pereche de cercei cu pietre și un inel supradimensionat, alături de un clutch extrem de chic, cu chipul lui Marilyn Monroe imprimat în glitter. Pantofii au fost și ei eleganți, dar discreți, artista alegând o pereche de stiletto din lac care se prindeau cu o baretă pe gleznă. Fără îndoială, aceasta a fost una dintre cele mai apreciate apariții ale sale, alături de rochia lungă din paiete pe care a purtat-o la Met Gala 2017.

Thalia a ales o rochie sexy din paiete pentru covorul roșu de la Met Gala.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA