Thalia, schimbare de look! Cum arată acum regina telenovelelor?

Are 45 de ani, însă asta n-o împiedică să recurgă la o schimbare de înfățișare dramatică! Vorbim despre Thalia, care și-a uimit fanii cu o schimbare de look!

Așa arăta actrița în urmă cu câteva luni

Cu toții ne amintim de buclele șatene are celebrei actrițe care făcea furori, odinioară, în telenovele precum ”Sărmana Maria” sau ”Marimar”. Ei bine, de atunci au trecut mai bine de douăzeci de ani, timp în care Thalia a încercat să rămână în atenția publicului ei.

Schimbare de look!

Și a reușit! Cu câteva operații estetice la activ, Thalia este, în continuare, tânără și frumoasă! Iar de curând, Thalia a recurs și la o schimbare de look. Actrița în vârstă de 45 de ani a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini în care apare cu părul vopsit în blond platinat și vârfurile roz.

”În sfârșit, am avut curaj să fac asta”, este descrierea ce a însoțit imaginile șocante pe care artista le-a postat în mediul online, și pe care fanii ei le-au primit cu mare deschidere. De altfel, postarea actriței de telenovele a strâns rapid nenumărate reacții pozitive din rândul fanilor internauți.

Totuși, tindem să credem că e vorba de o perucă în cazul ei. Voi ce spuneți? O prinde această schimbare de look?

foto: instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA