"The Mummy" - scene de culise cu Tom Cruise şi Russell Crowe

6 iunie, 2017
the mummy 102488l jpeg

Pentru cei dornici să îl vadă pe Tom Cruise încercând să revitalizeze o serie de aventuri cu abilităţile sale de actor de acţiune, călit în „misiuni imposibile”, filmul "Mumia" rulează deja în cinematografe.

Desemnat să îl interpreteze pe doctorul Henry Jekyll în noul film "Mumia", Russell Crowe a făcut în primăvară o referire incitantă legată scenariul noului film, pe care l-a numit „extrem de înfricoşător”.

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, scenaristul Jon Spaihts a reafirmat groaza pe care pelicula o va stârni în rândul spectatorilor. „Cred că va fi primul film "Mumia" realizat de Universal care va avea cu adevărat puterea de a te băga în sperieţi."

În regia lui Alex Kurtzman, "The Mummy" urmăreşte o puternică regină antică (interpretată de Sofia Boutella), ridicată din mormântul în care a fost mumificată în plin secol XXI, animată de o forţă spectaculoasă şi un plan malefic. Cu Tom Cruise în rol central, filmul îi mai are în distribuţie pe Annabelle Wallis, Jake Johnson şi Courtney B. Vance.Recente pe Ok! Magazine

kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg