The Rocky Trip, printre cele mai cerute excursii opționale în Zanzibar. Iată cum vei petrece o zi deosebită!

12 august, 2022
excursii optionale Zanzibar (1) jpg

Pe lângă Stone Town, Nakupenda, Pădurea Jozani, Kizimkazi, Mnemba și Prison Island, The Rock este încă o locație ce trebuie bifată în pachetul de excursii opționale în Zanzibar.

Dacă îți doreai o doză în plus de adrenalină și să combini vizitarea unor locații spectaculoase cu activități demne de un explorator ce dorește să guste din peripețiile lui Indiana Jones, atunci această excursie îți va satisface pe deplin setea de aventură.

Dacă te-ai împrietenit deja cu delfinii și țestoasele verzi, ai făcut o sesiune pe cinste de snorkeling și ai înotat printre bancurile de pești multicolori, iar turul în pădurea Jozani ți-a descoperit cel mai colorat, sălbatic și exotic loc pe care îl poți vizita în Zanzibar, atunci e cazul să te îndrepți și spre o zonă în care vei lua contact mai îndeaproape cu tradițiile și cultura populației de acolo. La un pas distanță de fauna endemică, nu departe de maimuța roșie colobus, Galago, hyraxul de copac și zecile de specii de păsări și fluturi, vei descoperi ca în basme, construit pe o stâncă în mijlocul Oceanului Indian, un simbol al zonei, îndrăgit de turiștii ce vin în Zanzibar.

excursii optionale Zanzibar (2) jpg

Celebrul restaurant de pe stâncă

Se numește The Rock! Nu, nu este vorba despre vreun monument dedicat lui Rocky Balboa, nu are nicio legătură cu celebrul film american și nici cu vreun artist hip-hop contemporan sau star rock. The Rocky Trip este una dintre acele excursii optionale Zanzibar care captivează de la primii pași și întrece orice așteptări, iar elementul central al turului este The Rock, un restaurant emblematic, situat în mijlocul oceanului, care oferă turiștilor experiența supremă în materie de peisaje și activități exotice.

Te întrebai cumva cum e mâncarea tradițională în Zanzibar, cum se distrează localnicii, ce muzică au și care sunt dansurile specifice? Îți doreai să afli ce înseamnă cu adevărat un meniu bio? Ei bine, în buchetul de excursii opționale în Zanzibar ai ocazia să găsești toate răspunsurile. Platourile cu preparate apetisante și proaspete, miresmele condimentelor și atmosfera exotică te vor introduce într-o nouă poveste, în care vei experimenta câteva momente din viața zanzibarezilor.

Te vei putea răsfăța cu delicii precum orezul pilau, tocănița cu banane plantain și nucă de cocos, preparatele vegetariene, dar și biryani, pește, fructe de mare sau vită, asezonate cu mirodenii cum ar fi pilau masala, chicken masala, fish masala, Gulam masala sau Tandoori masala. Pe lângă mâncarea și băuturile locale, vei avea o ocazie minunată de a asculta și faimoasa muzică Swahili, cântată de locuitorii permanenți ai insulei. Nu ai vrea să ratezi această experiență, nu-i așa?

După încheierea acestui program relaxant inclus în excursii opționale în Zanzibar, în care vei surprinde unele dintre cele mai spectaculoase fotografii ale concediului tău pe insulă, îți vei continua aventura mai spre ... adâncime.

Dolina din mijlocul junglei

Călătoria va continua către o peșteră vizată frecvent de împătimiții activităților inedite, datorită dolinei de 50 de metri adâncime, în mijlocul junglei. Cu siguranță acum chiar te vei simți precum

un personaj principal din filmele de aventură sau din jocurile video, cu diferența că aici nu există pericole, agenția turistică organizatoare și ghizii garantând siguranța 100%. 

"Pole-pole", cum ar spune zanzibarezii, sau încet-încet, fără niciun stres, vei asista cu uluire la toate splendorile oferite de natură. Rezervă-ți locul în Rocky Trip, la una dintre cele mai cerute excursii opționale Zanzibar și bucură-te din plin de fiecare clipă!



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg