„The Wolfman”, pe urmele tale

10 noiembrie, 2010
logo odeon home ent color alpha 23 png

O poveste captivantă cu vârcolaci, care a cucerit publicul datorită distribuţiei de zile mari şi efectelor speciale presărate, acum şi pe DVD. Interesul pe care l-au avut românii pentru acest remake al filmului cu acelaşi titlu din 1941 în momentul lansării lui este legat de miturile româneşti exploatate în această peliculă şi de implicarea unor personaje care vorbesc limba noastră.

O poveste captivantă cu vârcolaci, care a cucerit publicul datorită distribuţiei de zile mari şi efectelor speciale presărate, acum şi pe DVD.

Interesul pe care l-au avut românii în momentul lansării pentru acest remake al filmului din 1941 cu acelaşi titlu este legat de miturile româneşti exploatate în această peliculă şi de implicarea unor personaje care vorbesc limba noastră. Scenariile care includ vârcolaci şi vampiri au, de ceva vreme, mare căutare la Hollywood, aşadar nu-i de mirare că unul dintre personajele principale din „The Wolfman” apelează la ţigani, vorbitori de limba română, ca să rezolve misterul dispariţiei fratelui său.

Cei care şi-au dorit să urmărească filmul pe marile ecrane n-au fost dezamăgiţi de personaje, care etalează profunzime şi un aspect înfricoşător bine realizat, şi-au apreciat jocul actorilor şi decorurile care contribuie din plin la definirea misterului ce înconjoară întreaga poveste. De asemenea, efectele speciale sunt de cea mai bună calitate, fiind punctul forte al peliculei.

Dacă varianta originală a filmului a fost realizată pentru a se adresa cu precădere celor mici, remakul său are menirea de a-i înfiora şi pe cei mai netemători dintre noi. Iar suspansul creat prin intriga bine pusă la punct te ţine încordat de la primul cadru până la ultima scenă. După „Hunted”, Benicio del Toro este încă o dată vânat ca un animal prin păduri întunecate, pe când Anthony Hopkins are de-a face cu creaturi ale întunericului însetate de sânge şi înzestrate cu o forţă supranaturală, pe timp de lună plină.

image

Joe Johnston

Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt

Lansare: 12 noiembrie

Distribuit de Odeon Cineplex



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg