Theo Rose trage din greu să îşi ia apartament în Dubai. Artista a renunţat la un lucru esenţial pentru asta

14 martie, 2022
4 theo2 jpg jpeg

Prezintă emisiuni şi bifează concert după concert, dar banii căştigaţi au o destinaţie precisă. Theo Rose nu se răsfaţă în vacanţe, ci trage din greu să îşi ia casă. Ba mai mult, artista se gândeşte chiar să îşi achiziţioneze un apartament în Dubai.

"Mă bate un gând să îmi iau casă în Dubai. Nu neapărat casă, chiar şi un apartament. Am auzit că este foarte uşor să faci credit acolo şi m-am informat despre asta. Momentan vrea să înţeleg mai multe despre acest lucru. Dacă vreţi să fim vecini, haideţi în Dubai, unde-i viaţa ca în rai", le-a spus Theo Rose fanilor.

„Nu plec în nicio vacanţă. Aş putea. Mi-ar plăcea . Nici nu am simţit cu adevărat, pentru că dacă aş fi simţit cu adevărat nevoia de o vacanţă, probabil că mi-aş fi luat una. Am zis să strâng bani să-mi iau casă şi asta fac acum”, a mărturisit Theo Rose pe InstaStory în urmă cu ceva timp.

Theo a făcut de două ori covid.

„Oameni buni, Zilele trecute nu m-am simţit prea bine. Am simţit că mă ia o răceală, drept urmare am stat acasă, cu scopul de a face o pauză vocală pentru a putea onora cântarile de săptămâna asta. Aseară am făcut un test rapid, care a ieşit pozitiv. La orele 3:00 ale dimineţii am plecat să mă testez la o secţie de testare pcr non-stop. Astăzi am primit rezultatul, care este pozitiv”, mărturisea artista.Recente pe Ok! Magazine

melania medeleanu5 jpg
spears2 profimedia jpg
balan andree jpg
Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
swank8 jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg