Ţine ridurile la distanţă cu ageLOC Me

10 octombrie, 2018
1 37805317 xl jpg jpeg

Din antichitate şi până în prezent, oamenii au încercat să facă faţă trecerii timpului. Să guste din fântâna tinereţii, să descopere elixirul frumuseţii veşnice şi să rămână neschimbaţi indiferent de vârstă.

Ei bine, ageLOC Me vine în ajutorul tuturor celor preocupaţi de o piele sănătoasă, luminoasă şi veşnic tânăra. Dezvoltat de Nu Skin, ageLOC Me revoluţionează sistemul anti-îmbătrânire, conţinând cinci produse puternice, de ultimă oră, de îngrijire a pielii, o evaluare inteligentă a pielii şi un dispozitiv unic de livrare.

Beneficiile sistemului ageLOC Me

Conceput pentru a ţinti semnele vizibile ale îmbătrânirii, ageLOC Me oferă formule personalizate, inovatoare şi avansate de îngrijire a pielii. Produsul identifică şi furnizează un regim personalizat de îngrijire anti-îmbătrânire a pielii şi simplifică rutina zilnică de beauty.

Inspirat de peste 35 de ani de ştiinţă genetică anti-îmbătrânire, ageLOC Me reduce aspectul liniilor fine şi al ridurilor, reduce mărimea porilor, catifelează aspectul liniilor moderate şi adânci, catifelează textura dură a pielii, sporeşte strălucirea pielii, reduce decolorarea, petele de vârstă şi tonul neuniform al pielii şi oferă fermitate şi contur.

Cum se utilizează

Pentru rezultate optime, ageLOC Me se foloseşte ca regim de două ori pe zi. Dimineaţa şi seara, curăţaţi şi tonifiaţi, aplicaţi serul ageLOC Me, apoi fie loţiunea de zi, fie loţiunea de noapte. Dispozitivul de livrare ageLOC Me va livra în mod automat produsele corecte, în funcţie de timpul zilei.

Cum se poate comanda produsul

Primul pas. Sistemul de îngrijire a pielii ageLOC Me se poate comanda fie online, fie de la un distribuitor. Pachetul conţine setul de referinţă, un set de cinci produse (trei seruri, o loţiune de zi şi una de noapte) formulate pentru a livra beneficii complexe anti-îmbătrânire. Setul de referinţă vă va ajuta să identificaţi nevoile şi preferinţele pielii dumneavoastră.

Pasul al doilea. În funcţie de experienţa cu setul de referinţă, dar şi după o evaluare a pielii, specialiştii vor determina preferinţele (de la hidratare uşoară la hidratare bogată) şi nevoile (atribute individuale ale pielii, preocupări cu privire la semnele îmbătrânirii) pielii.

Pasul al treilea. Comandaţi setul personalizat ageLOC Me cu codul personal de îngrijire a pielii. După ce aţi primit setul de produse personalizate, folosiţi-l timp de 30 de zile. Şi acest set conţine trei seruri, o loţiune ageLOC Me pentru zi şi una pentru noapte.

Pasul al patrulea. În funcţie de experienţa cu produsul, puteţi păstra formula de tratament ori schimba, în funcţie de nevoile actuale.

Întrebări frecvente

Cum anume este ageLOC Me® diferit de alte sisteme personalizate de îngrijire a pielii de pe piaţă?

ageLOC Me este un produs care combină 30 de ani de expertiză în îngrijirea anti-îmbătrânire a pielii. El oferă un regim de îngrijire în funcţie de nevoile şi preferinţele specific ale fiecărui individ. Prin dispozitivul ageLOC Me, Nu Skin aduce o tehnologie exclusivă pentru acasă, cu multiple brevete în curs. Dispozitivul va direcţiona şi simplifica rutina de îngrijire, oferind un regim unic care va ţinti semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Pot folosi ageLOC Me® ca regim zilnic dacă folosesc ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II?

Da, ar trebui să folosiţi ageLOC Me® de două ori pe zi, iar ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II maximum de trei ori pe săptămână. Produsele ageLOC Me® nu sunt compatibile cu dispozitivul ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II.Recente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}