Tinereţe fără bătrâneţe! Cum arată la cei 54 de ani? Ieri a fost ziua ei!

1 octombrie, 2018
1 monica bellucci gettyimages 2280351 jpg jpeg

Ieri, celebra actriţă de origine italiană a împlinit frumoasă vârstă de 54 de ani. N-ai zice, căci Monica Bellucci a reuşit, prin cine ştie ce farmece, să-şi păstreze frumuseţea de odinioară.

Născută în Citta di Castello, o comună din provincia Perugia, Italia, pe 30 septembrie 1964, Monica Bellucci promitea să fie o mare stea. Asta s-a şi întâmplat, devenind de-a lungul anilor una dintre cele mai renumite actriţe din lume. Şi nu numai! Bucurându-se de trăsături fizice de excepţie, actriţa a fost muza multor designeri şi preferata fotografilor, semnând pictorial după pictorial.

image

Vorbind despre vârsta sa, dar şi despre frumuseţea după anumiţi ani, Monica a mărturisit că nu îi este frică de trecerea timpului, căci, în fond, bătrâneţea nu există. "Am învăţat de la bunica mea, pe care am iubit-o enorm, că bătrâneţea poate fi frumoasă şi că singura modalitate de a rămâne tineri şi frumoşi, este de a lucra la înlocuirea frumuseţii biologice, care este un dar şi trebuie să fim recunoscători, încercând să devenim proprii noştri arhitecţi. Astfel, bătrâneţea nu există. După 50 de ani, o femeie poate în sfârşit să se distreze, şi eu asta fac", a mărturisit Monica Bellucci.

image

Cea mai recentă apariţie a sa în public a avut loc duminică seara, când actriţa a fost văzută părăsind restaurantul Costes, din Paris (foto sus). Îmbrăcată într-o rochie neagră, glamour, Monica a demonstrat încă o dată că frumuseţea este atemporală. Fără prea mult make-up, cu o coafură lejeră, starul de 54 de ani poate concura oricând cu generaţia tânără de la Hollywood.Recente pe Ok! Magazine

Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}