Tineri şi sexy! Gigi Hadid şi Zayn Malik, cel mai hot cuplu în pictorialul romantic Vogue

Ea e cel mai sexy tânăr model la ora actuală, el e cel mai râvnit cântăreț al generației pop. Sunt stylish și invidiați de mulți. Și, cel mai important, sunt un cuplu foarte hot! Chiar pentru Vogue, Gigi Hadid și Zayn Malik au pozat împreună, în cele mai tandre momente și în cele mai cool ținute tinerești pentru celebra revistă de modă Vogue.

Gigi Hadid și iubitul ei, Zayn, stylish și sexy!
Gigi Hadid și iubitul ei, Zayn, stylish și sexy!

Cum era de așteptat, au fost fotografiați de faimosul Mario Testino. Ce i-a ieșit? Un weekend de vis în Naples… surprinzându-i pe cele două vedete îndrăgostite în cele mai romantice cadre de vacanță.

Cei doi au pozat și în ipostaze intime
Cei doi au pozat și în ipostaze intime

Modelul Gigi Hadid, în vârstă de 20 de ani, și fostul solist One Direction, Zayn Malik (23), au acceptat să pozeze pentru acest pictorial glamour Vogue, celebrându-și iubirea pasională pe paginile savurate de mii de fani. Cei doi nu formează un cuplu de mult timp, fiind văzuți împreună abia din noiembrie. Cinci luni de relație discretă care pare să evolueze frumos, dincolo de blițurile paparazzilor, și care acum, datorită prestigiosului shooting de modă, vor deveni oficial cel mai hot cuplu monden. Cel puțin pentru generația pop care-i văd drept modele de urmat.

gigi-hadid-zayn-malik-vogue-05 gigi-hadid-zayn-malik-vogue-07

Pictorialul cu Gigi și Zayn s-a petrecut în destinația de vis Naples, din Italia, fotografiați cu note nostalgice ce-amintesc de anii ’50 de către Mario Testino. Ținutele lor au fost cât se poate de stylish, bineînțeles, combinând modelul gingham cu jachete de piele, fuste conice, rochii retro etc. Cei doi tinerei nu s-au sfiit deloc să se sărute și să se îmbrățișeze pe veranda unei vile ori pe balconul acesteia, cu un Zayn la bustul gol!

gigi-hadid-zayn-malik-vogue-08 gigi-hadid-zayn-malik-vogue-09

Cuplul este pe cât de invidiat, pe atât de controversat, căci solistul de 23 de ani s-a cuplat cu frumosul model la câteva luni după ce Zayn a anulat logodna cu o cântăreață, Perrie Edwards, în timp ce Gigi s-a despărțit de cântărețul Joe Jonas.

gigi-hadid-zayn-malik-vogue-02 gigi-hadid-zayn-malik-vogue-04

FOTO VOGUE

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA