Ținuta cu care Brigitte Macron a făcut senzație pe străzile din New York

Brigitte Macron a punctat din nou. Așa cum a făcut-o de când a devenit Prima Doamnă a Franței, soția președintelui Emmanuel Macron a atras atenția audienței cu fiecare apariție publică, fie că vorbit de una oficială, ori de participarea la vreun eveniment de mică amploare.

În prima zi din cele trei petrecute în New York a purtat cu o ținută monocromă în care predomina negrul.

Este una dintre cele mai controversate soții de președinți, prin prisma diferenței de vârstă între ea și soțul său, dar și din cauza stilului său vestimentar nonconformist, uneori nepotrivit pentru 64 de ani, ar spune unii. Însă pentru ea, hainele nu țin cont de vârstă, ba chiar îndrăznește să-și arate picioarele în rochii sau fuste deasupra genunchiului.

Rochia care a atras atenția privitorilor.

Așa a făcut și cu ocazia vizitei sale în New York de miercuri, ocazia cu care l-a însoțit pe președintele Franței pentru îndatoririe sale politice. Cuplul Macron a sosit luni, la New York, pentru un maraton de trei zile în megalopolisul american. Președintele francez a participat la Adunarea Generală a ONU, marți, pentru un discurs care s-a concentrat asupra situației planetei și a acțiunilor sale pe politică externă din lunile următoare. Spre deosebire de soțul său, Prima Doamnă a avut un program mai relaxat. Dacă luni, Brigitte și-a făcut apariția într-o pereche de pantaloni negri, cu botine cu fermoar în față, o bluză albă pe gât și un palton potrivit, ieri, Prima Doamnă a făcut ravagii într-o rochie albă cu dantelă neagră în zona bustului, lăsând la vedere puțină piele. Îndreptându-se cu pași repezi spre Adunarea Generală a Națiunilor Unite, însoțită de un staff-ul numeros, Brigitte a fost foarte admirată pe străzile din New York.

Rochia cu detaliu din dantelă este o piesă nouă în garderoba Primei Doamne.

A purtat din nou alb și negru, însă de data aceasta o ținută mult mai sexy și puțin mai subțire. Brigitte Macron a optat pentru celebra rochie cu mult deasupra genunchiului, albă, cu mânecă scurtă și cu un detaliu sexy pe bust. A avut o aplicație de dantelă care imita forma unui sutien și care a încins imaginația admiratorilo. Desigur, vremea imprevizibilă nu i-a permis să-și lase acasă sacoul negru, fiind fotografiată când cu mâinile acoperite, când la mânecă scurtă. Desigur, la o rochie atât de elegantă, Brigitte a punctat și cu o pereche de pantofi stiletto negri, care-i făceau picioarele să pară mult mai lungi. Nu au lipsit nici ochelarii de soare, dar nici celebra geantă de firmă de la Louis Vuitton, în valoare de 3.500 de Euro.

Foto:  Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA