Ținuta cu care Kim Kardashian a întors toate privirile! Rochia a scos la iveală un detaliu inedit!

Acum că și-a reluat aparițiile publice, Kim are de gând să șocheze publicul cu ținute dintre cele mai îndrăznețe. Și a reușit! Apariția de miercuri, de la premiera filmului ”The promise”, din Los Angeles, a fost cât se poate de intrigantă și surprinzătoare!

Kim a apărut la o premieră de film hollywoodiană. Foto: Getty images

Kim are cu cu ce, și de-asta ne-am convins de multă vreme, că doar nu s-a sfiit niciodată să-și arate formele voluptuoase. Iar, miercuri, la premiera hollywoodiană la care a mers, fix pe asta a mizat: o ținută care să-i pună în evidență formele și silueta pentru care a muncit din greu în ultimele luni.

Foto: Getty Images

Rochia starletei a fost una lungă, aurie și mulată, perfectă pentru o seară la Hollywood… și pentru Kim. E drept că un detaliu a ieșit mai mult în evidență, și aici nu ne referim la fundul implantat, ci la sânii, despre care s-a tot zvonit că ar fi rezultatul unei intervenții chirurgicale.

Foto: getty images

Totuși, starleta de 36 de ani a fost complimentată pentru apariția sa de pe covorul roșu și a reușit chiar să-și eclipseze sora mai mare, Kourtney, care a îmbrăcat la acest eveniment o ținută masculină.

Foto: Getty Images
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA