Ținuta după care toți au întors privirea. Kim, aproape dezbrăcată pe străzile din New York

Citeste tot despre:

, , ,

A defila pe străzi este, practic, ocupația ei full-time. De data aceasta, paparazzi au surprins-o în compania bunului său prieten, Jonathan Cheban, pe străzile din New York, în timp ce se îndrepta spre un restaurant pentru a lua cina. Cum era îmbrăcată? Într-o ținută scandaloasă, după care toți au întors capul!

Și-a lăsat sutienul Gucci la vedere

Are mereu astfel de apariții și totuși reușește să surprindă de fiecare dată! Ieri seară, Kim a apărut pe străzile din New York într-un outfit care lasă puțin loc imaginației. Aceasta a potrivit un sutien Gucci unui sacou oversized și unei perechi de colanți de catifea. Cireașa de pe tort a fost că și-a completat look-ul cu un fel de încălțări transparente, din care atârnau, inestetic, degetele, și pe care, desigur, soțul ei le-a creat.

Un outfit, cum ați putea spune mulți, revoltător, dar atât de… Kim. I se potrivește mănușă, iar ăsta nu e un compliment. Deși, trebuie să recunoaștem, când a apărut așa pe străzi multe capete s-au întors după ea. Unele siderate, altele surprinse plăcut. Vouă vă place?

foto: Splash

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA