Ținuta ei este frumoasă, însă încălțările sunt de-a dreptul spectaculoase

Citeste tot despre:

, ,

Nu urmează să urce pe scenă să susțină un recital rock, ci își trăiește viața de supermodel! Gigi Hadid a făcut senzație pe străzile din New York cu costumul său, roz prăfuit, compus dintr-o jachetă metalică și pantaloni asortați.

Gigi Hadid

Este, fără îndoială, unul dintre cele mai în vogă supermodele ale momentului, fiecare apariție a sa, fie ea și pe stradă, fiind demnă de catwalk! Sora mai mare a Bellei Hadid, demonstrează zi de zi că își merită cu prisosință locul în topul celor mai stylish supermodele.

Ieri, aceasta a fost surprinsă pe străzile din New York purtând unul dintre cele mai spectaculoase outfituri. Gigi a îmbrăcat un costum roz prăfuit la care, însă, a asortat niște sandale pur și simplu nebunești!

Este vorba despre sandalele cu toc înalt de la Aquazzura, perfect coordonate cu restul ținutei, fiind făcute dintr-o catifea fină în nuanța ”soft pink”. Aceste încălțări alese de Gigi se comercializează la prețul de 950 de dolari și sunt printre cele preferate de celebritățile de la Hollywood.

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA