Ţinute ratate la gala Critics’ Choice 2016: ce vedete au fost prost îmbrăcate?

Cu bune, cu rele, gala decernării trofeelor Critics’ Choice de anul acesta a reunit multe vedete din lumea entertainingului. Acestea au urmărit cu sufletul la gură numirea câştigătorilor aleşi de Asociaţia Criticilor de Film. Deşi cele mai multe dintre ele au excelat la capitolul vestimentaţie, după cum vedem în topul celor mai bine îmbrăcate vedete,  pentru defilarea pe covorul albastru (specific galei), era imposibil ca unele apariţii să fie total neinspirate. Şi bineînţeles că nu au scăpat nepedepsite de ochii critici!

Care sunt vedetele prost îmbrăcate ale serii de ieri, la Critics’ Choice Awards 2016?

Zoe Kravitz în Dior

Cu toate că apreciem alegerea unor pantaloni în loc de clasica rochie de gală, cât şi nuanţa lor, topul pare ieftin şi kitschios. Alăturarea ar fi mers dacă era din alt material. Şi coafura, un mare NU ! Nici clutchul nu este foarte inspirat…

SANTA MONICA, CA - JANUARY 17: Actress Zoe Kravitz attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Frumoase culori, dar materialul și stylingul au fost neinspirate

Mary J. Blige – în J. Mendel

Anii ’60, anii ’60, dar nici chiar așa! Cu toate că inspirația a fost rochița peasant (de fată de la țară), rochia are prea mult material și nu o pune deloc în valoare pe cântăreață. Iar clutchul negru o încadrează clar la aparițiile plictisitoare.

attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.
Se putea și mai bine din partea cântăreței!

Melissa McCarthy

Un mare rateu, ce putem spune. Chiar dacă silueta nu îi permite foarte multe modele de rochii, suntem absolut convinși că putea găsi un model perfect pentru ea, care să nu o facă să arate gata de plajă și cu 20 de ani mai bătrână. Iar eșarfa aceea la gât… nici nu mai comentăm. Păcat de actrița de comedie, mai ales că este într-un proces de slăbit!

SANTA MONICA, CA - JANUARY 17: Actress Melissa McCarthy attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Melissa McCarthy arată oribil… din nou!

 Abigail Spencer – în J. Mendel

Frumoasa actriță de 34 de ani a ales o rochie foarte interesantă și chiar inspirată… dar nu pentru silueta ei. În zona pieptului, este prea largă, iar lungimea este cam ciudată. Face să pară că a luat una cu o mărime-două mai mare.

attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.

America Ferrera

A sosit la gala Critics’Choice 2016 pentru a prezenta un premiu, dar ținuta sa a emanat plictiseală. O rochie babydoll neagră, pentru statura sa minionă, accesorizată cu sandale negre enorm de înalte, în stil gaga – foarte neinspirat și monoton. Stylingul pare că a lipsit cu desăvârșire, de parcă s-ar fi pregătit de eveniment pe fugă, cu ce-a găsit la îndemână.

SANTA MONICA, CA - JANUARY 17:  Actress America Ferrera attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Damian Lewis 

Și gentlemanii o mai dau în bară! Actorul din Homeland a vrut să epateze și să inspire aerul de-odinioară a bărbaților dischisiți, dar apariția sa a fost una ridicolă. Ce caută cravata cu un asemenea sacou-haină-smoching-trenci??? Nu, criticii l-au taxat pe starul de 44 de ani pentru că ne-a indus în eroare cu acest look nereușit.

SANTA MONICA, CA - JANUARY 17: Actor Damian Lewis attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Kristen Schaal 

Actrița de comedie a reușit să ne facă să râdem – dar nu cu ea. Combinația de rochie mini care ne-amintește de ornamentele de Sărbători și balerinii cu toc este de râsu’-plânsu’.

attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.

Maura Tierney

Arată superb la 50 de ani, dar inspirația pentru alegerile vestimentare lipsește cu desăvârșire. Combinația de top negru cu o fustă plisată lungă pare aleasă pe fugă din dressing – pare o ținută de zi, nu de seară, iar fusta este plină de cute, de parcă ar fi fost luată dintr-un sertar. Stylingul lipsește și la ea, la fel ca make-up-ul. Păcat, ar fi fost un mix reușit dacă alegea ceva mai elegant în partea de sus, și o fustă apretată.

attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.

Riley Keough în Dior

Nu este o ținută urâtă sau neinspirată. De fapt, nu știm dacă nepoata lui Elvis e prost îmbrăcată sau bine îmbrăcată, î.

SANTA MONICA, CA - JANUARY 17:  Actress Riley Keough attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Ceva nu ne place la nepoata lui Elvis, poate stylingul sau detaliile salopetei
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA