Ce frumoasă este Tiphaine Auzière, fiica lui Brigitte Macron, cu doar 6 ani mai mică decât actualul președinte al Franței

28 aprilie, 2022
soții Macron (4) jpg

Au fost niște alegeri prezidențiale cu emoții în Franța, anul acesta. Căci Emmanuel Macron a ajuns în turul 2 de scrutin cu Marine Le Pen, o extremistă naționalistă cu mulți susținători. Și în Franța, ca în multe alte țări europene, o parte din populație și-a dorit o schimbare, o ieșire de sub umbrela globalistă care devine, pentru unii, din ce în ce mai amenințătoare.

Tiphaine Auzière, fiica de 38 de ani a lui Brigitte Macron, a fost una dintre susținătoarele înfocate ale actualului președinte, care, din fericire pentru pro-europeni, a câștigat al doilea mandat.

Tiphaine Auzière, fiica lui Brigitte Macron (4) jpg

Copiii lui Brigitte s-au aflat în mulțimea care venise să sărbătorească victoria președintelui. Este vorba de Tiphaine Auzière (38 ani) și Laurence, (45 ani). S-au bucurat că tatăl vitreg, în vârstă de 44 de ani, cu 1 an mai mic decât Laurence, a câștigat lupta electorală.

Francezul s-a impus în fața lui Le Pen cu 58.5%, în timp ce contracandidata a obținut 41.5% din preferințele electoratului care a votat duminică.

Brigitte și susținătorii lui Emmanuel au sărbătorit victoria pe Champ de Mars, din Paris.

Tiphaine este mezina lui Brigitte din prima căsătorie, avocată și activistă. Tânăra acum în vârstă de 38 de ani a ajuns cunoscută în 2018, când a apărat relația mamei sale cu mult mai tânărul Macron, între ei fiind o diferență de 24 de ani. Fata și-a amintit și momentul când i-a văzut prima dată împreună.

Stilul lui Brigitte a fost întotdeauna apreciat de criticii de modă, ea remarcându-se cu silueta fină și ținutele elegante. Fiica sa cea mică îi seamănă foarte bine.

La manifestația bucuriei de duminică, Tiphaine Auzière a purtat o rochie albă scurtă, care i-a pus în valoare picioarele frumoase, întocmai ca ale mamei sale. Rochia a avut și inserții de maro și negru, la care a accesorizat o pereche de botine negre și o geantă neagră. Părul blond a fost prins în coadă.

Tiphaine a dezvăluit în 2018, în documentarul ”Brigitte Macron: A French Novel”, detalii picante despre relația mamei sale cu Emmanuel: ”Când sunt împreună, lumea nu mai există, nu mai e nimic, în afară de ei.”

În 2020, Tiphaine a dat de înțeles că ar fi interesată de o carieră politică, dezvăluind unei publicații franceze că de multe ori consiliază miniștri ai guvernului francez. Este activistă în partidul lui Macron și de profesie avocat. Tânăra a spus și pentru Paris Match că-și prezintă proiectele uneori în cadul cabinetului guvernamental sau le oferă suport pe teme politice.Recente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg