Tips & tricks pentru cum să îți reamenajezi sufrageria să fie mai primitoare

29 septembrie, 2022
sufragerie jpg

Te-ai mutat într-un loc nou sau stai deja în apartamentul tău de ceva timp și simți nevoia de o schimbare? Sufrageria este una dintre cele mai folosite camere dintr-o locuință deoarece servește mai multor scopuri, cum ar fi: relaxatul, distracția cu prietenii, luatul mesei, vizionarea serialului preferat sau chiar munca de acasă.

Astfel, este important ca acest spațiu să se simtă confortabil și primitor în orice situație.

Iată câteva sfaturi pentru cum să îți reamenajezi sufrageria să fie mai primitoare:

Decorează pereții

Când îți redecorezi camera de zi, unul dintre primele lucruri la care trebuie să te gândești este cum vrei să decorezi pereții. Poți opta pentru o culoare îndrăzneață dacă îți dorești un perete de accent, acest lucru va adăuga un oarecare interes vizual și va ajuta camera să se simtă mai primitoare. Alternativ, poți folosi tapet pentru a crea mai multă textură și culoare, care vor face spațiul de locuit să pară mai luminos, mai ușor și mai interesant.

Joacă-te cu lumina

Ar trebui să te asiguri că iluminarea este bună în întreaga cameră. Poate vrei să utilizezi diferite tipuri de iluminat, cum ar fi o lampă lângă un fotoliu sau aplice peste mantă. Dacă vrei să creezi o anumită stare de spirit, încercă să diminuezi toate luminile, cu excepția uneia sau a două lămpi care emit mai multă lumină sau folosește corpuri de iluminat decorative de pe Universulelectricelor.ro. Pentru a evidenția zone precum lucrări de artă și decor, folosește reflectoare pe ele! Acest lucru va face camera de zi să se simtă mai mare, mai ales dacă aveți deja culori închise în ea!

Crează zone de conversație

O zonă de conversație este modalitatea perfectă de a-ți încuraja oaspeții să se relaxeze și să se bucure de compania celuilalt. Vei dori să te asiguri că este suficient de confortabil pentru ei, dar nu atât de confortabil încât să petreacă tot timpul într-un singur loc. Încearcă să plasezi locuri cu o vedere bună la televizor sau la alt centru de divertisment, dar nu prea aproape unele de altele. Așează scaune lângă o masă de bucătărie, unde mâncarea și băuturile pot fi servite cu ușurință.

Alege o paletă de culori și rămâi la ea

Când vine vorba de redecorare, alegerea paletei de culori potrivite este esențială. Când pictezi o cameră sau alegi țesături pentru mobilier și draperii, asigură-te că alegi o paletă de culori care se potrivește camerei și utilizării acesteia. Poți folosi o roată de culori pentru a ajuta la acest proces. Cea mai bună modalitate de a folosi o paletă de culori o cameră este să folosești doar una sau două culori în întreg spațiul. Dacă vrei ca sufrageria să fie caldă și primitoare, încearcă să utilizezi nuanțe mai calde precum roșu, galben și portocaliu, iar dacă scopul tău este răcoarea și calmul, atunci alege nuanțe mai reci, cum ar fi albastrul și verdele.

În concluzie, dacă îți dorești să îți modernizezi sau reamenajezi sufrageria pentru a o face mai primitoare, alege să schimbi corpurile de iluminat, să adaugi noi piese decorative, să te joci cu culorile și să îți actualizezi mobilierul.

Sursă foto: unsplash.comRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg