Tips & tricks pentru outfituri perfecte de toamnă

26 septembrie, 2022
vestimentatie jpg

Acum că vara s-a încheiat, iar toamna și-a intrat serios în drepturi, crearea outfiturilor de zi cu zi poate părea tot mai dificilă. Reorganizarea șifonierului și trecerea de la haine subțiri la haine mai groase este o adevărată provocare pentru majoritatea femeilor. Pentru a fi stilată în continuare și a crea ținute care te reprezintă este necesar să îți creezi întâi de toate o garderobă care să te ajute și nu una care mai mult să te încurce.

Iată câteva aspecte pe care să le iei ai în vedere toamna aceasta din punct de vedere stilistic

Paleta de culori

Dacă în timpul verii predomină culorile mai intense și stridente, toamna se bucură de o mare popularitate nuanțele neutre. Astfel este recomandat să optezi pentru piese vestimentare din această categorie, dar nu numai. În cazul în care personalitatea ta se identifică cu o altfel de paletă de culori, trebuie să știi că nu este nevoie să renunți la ea. Important este să îți alegi cel puțin o culoare care să ți se potrivească perfect. Făcând acest lucru, te asiguri că trăsăturile tale sunt evidențiate corespunzător și, mai presus de toate, te simți încrezătoare atunci când ieși din casă.

Piesele vestimentare versatile

Pentru a crea cu ușurință outfituri în fiecare zi este foarte avantajos ca în șifonierul tău să se regăsească piese vestimentare versatile. Hainele de acest fel sunt facil de combinat cu alte elemente vestimentare și nu mai pierzi timp adunând frustrări din cauză că nu știi cu ce să te îmbraci. Toamna, din garderoba ta nu ar trebui să lipsească paltoanele, puloverele, sacourile, fustele și nici rochiile. Dacă te afli în căutarea unei rochii de toamnă, la StarShinerS găsești o gamă largă de produse din care să alegi modelele care ți se potrivesc. De asemenea, atunci când achiziționezi haine noi, trebuie să acorzi atenție materialelor, deoarece, cele calitative fac cu adevărat diferența dintre o ținută reușită și una mai puțin reușită.

Încălțămintea

Încălțămintea joacă un rol important în conturarea unei ținute stilate, motiv pentru care trebuie să îi acorzi atenția cuvenită. În acest sezon, poți opta pentru ghete, botine, cizme și chiar adidași dacă te reprezintă mai mult stilul casual și sport. Totuși, o pereche de încălțăminte cu toc te va scoate cu siguranță din anonimat și își va oferi doza de feminitate și încredere de care ai nevoie. În plus, dacă alegi pantofi cât mai versatili, îi vei putea combina în diverse ținute fără probleme.

Accesoriile

Accesoriile sunt oricând binevenite pentru armonizarea unei ținute în orice perioadă din an. În lunile de toamnă poți alege, de exemplu, eșarfe și pălării care te avantajează și creezi un look care să întoarcă toate privirile. De asemenea, ai grijă și la aspecte precum machiaj și coafură, deoarece zona feței este foarte importantă și trebuie să fie aflată în echilibru cu restul corpului.

Prin urmare, dacă ții cont de toate aceste aspecte, cu siguranță vei reuși să întorci toate privirile cu ținutele tale chic și stylish.

Sursa foto: Unsplash.com.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg