Tipuri de fuste tradiționale și moduri de a le stiliza

28 septembrie, 2022
fuste5 jpg

Fustele etnice sunt foarte versatile și există nenumărate moduri de a le stiliza. Fie că alegi un model evazat sau unul drept, sigur vei putea crea un look tradițional autentic românesc sau unul româno-occidental extrem de chic.

Iată ce combinații poți face

Fustă lungă cu crop-top

Fustele lungi sunt potrivite atât pentru iarnă cât și pentru vară; doar tipul de material diferă. Cele de iarnă pot fi combinate cu un pulover simplu sau cu unul cu guler înalt și un colier care să aducă un pic de eleganță.

Fustele lungi din bumbac sunt extrem de versatile și merită să investești într-o fustă monocromă, cum ar fi una albă sau una neagră. Aceasta ar putea fi combinată cu diferite topuri pentru a crea ținute mai simple sau mai elaborate, după cum cere ocazia.

Crop top

Combinând o fustă lungă cu un crop top, se poate obține un look casual de zi, perfect pentru o întâlnire la brunch sau o petrecere după-amiaza. Asortarea fustei cu un crop-top floral și cu o bijuterie statement este o idee excelentă de ținută.

Un crop-top cu mâneci întregi, atunci când este combinat cu o fustă lungă, va fi un deliciu pentru ochi în perioada rece. Purtarea unor jambiere călduroase pe sub fustă te va proteja de frig, permițându-ți să fii glamour!

Cămașă cu fuste tradiționale

Orice femeie trebuie să aibă o astfel de piesă vestimentară în garderoba sa. Cămășile albe cu mâneci tip balon, atunci când sunt asortate cu o fustă tradițională, vor crea un look îndrăzneț. Găsești mai multe astfel de modele de fuste pe iiana.ro, care vor fi cu siguranță pe placul tău. Poți chiar adăuga un palton sau o vestă cu aspect tradițional atunci când este frig.

Fustele tradiționale românești sunt împodobite cu diferite tipuri de broderie și sunt inspirate în funcție de zona de unde provin. Asortarea oricăruia dintre aceste modele cu un top sau o cămașă te va diferenția de mulțime și îți va permite să creezi o ținută unică pentru fiecare ocazie.

Accesorii pentru fustele tradiționale 

Accesorizarea fustelor etnice poate fi făcută atât cu coliere prețioase cât și cu mărgele de lemn. Aceste bijuterii vor completa perfect fusta, indiferent de situație și se vor potrivi cu un look pur tradițional sau cu unul semi-etnic.

Accesorizarea cu genți de mână nu numai că îți va eleva look-ul, dar se va dovedi și o alegere practică pentru depozitarea lucrurilor tale. Gențile de paie vor adăuga un aer cool unei ținute semi-tradiționale, în timp ce poșetele cu paiete și broderii specifice vor adăuga o notă de delicatețe garderobei tale etnice.

Pentru fustele tradiționale au un design destul de complex, cel mai bine ar fi să le asortezi cu un top într-o culoare uni, contrastantă. Din același motiv, ferește-te să porți accesorii cum ar fi eșarfele. De asemenea, un top de aceeași culoare cu fusta s-ar coordona foarte bine.

Așadar, ia în considerare ideile de mai sus și alcătuiește un outfit care să te scoată în evidență!

Sursă foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
Anna Netrebko jpeg
4 jpg
Cornel Palade in Transilvanian Ninja 2 jpg