Toamna asta, poți să dormi liniștit. Descoperă reducerile de 30% la saltelele Lem’s (P)

Cea mai veche saltea din lume datează de acum 77000 de ani. A fost descoperită în Africa de Sud și era compusă din mai multe straturi de material vegetal, printre care se numără și o plantă ale cărei frunze erau folosite pentru a goni țânțarii.  Se pare că oamenii pe atunci chiar știau cum să se simtă confortabili.

Dar vremea a trecut și posibilitățile de a te odihni în tihnă au crescut, s-au sofisticat. Acum o saltea trebuie să fie mai mult decât ceva moale pe care să-ți odihnești oasele obosite la sfârșitul zilei. Acum o saltea trebuie să fie puțin din toate: tehnologie, artă, preț bun, cu reducere dacă se poate și somn liniștitor. Noi credem că le-am găsit pe toate la Lem’s și ceva mai mult: reduceri de 30%.

Toamna aceasta, Lem’s a pregătit reduceri la mobilă de până ala 50%

Înainte să revenim la categoriile de saltele Lem’s, vrem să vă amintim că dacă pe lângă saltea mai aveți nevoie și de un pat nou sau chiar dormitor, le puteți avea pe toate împreună, la o reducere foarte bună. Dormitoarele au reduceri de până la 50%, iar paturile de până la 20%.

Saltele pentru toate preferințele și buget

Ne întoarcem la ce discutam până acum: salteaua. Ea este responsabil de cum îți decurge întreaga zi, întrucât îți influențează somnul și cu toții știm că un somn bun ne face ziua mai frumoasă. În cadrul campaniei actuale de reduceri, care la saltele sunt de 30%, la  Lem’s găsiți saltele pe 4 categorii diferite de fermitate și preț. Categoriile de preț oferite sunt: sub 500 lei, între 500 și 700 lei, între 700 și 1000 lei și peste 1000 lei.

Noi am luam câte o saltea din fiecare categorie de preț și i-am analizat puțin caracteristicile.

  • Sub 500 lei – Saltea Legera L90 cm

Este o saltea de fermitate medie. Suportul este format din arcuri ambalate individual, miezul de arcuri ambulate individual este încadrat de straturi de pâslă, textile și spumă de densitate medie. Lem’s recomandă această saltea celor care dorm în special pe spate sau lateral.

  • Între 500-700 lei – Saltea Pacifica L90

 Marginea acestei saltele este întărită cu 2 rânduri suplimentare de arcuri ambalate individual, cu o grosime sporită pentru a oferi o susținere coretă în timpul somnului, inclusiv pe marginea ei. Previne efecul de rostogoliere pentru cei care obișnuiesc să doarmă pe margine, dar și deformarea laterală a saltelei.

  • Între 700-1000 lei – Saltea Lavanda L140/160 cm

Este recomandată pentru că înlătură efectul de val creat de slatelele clasive. Știți, acel moment când partenerul se miscă pe timp de noapte și aproape că te miști și tu cu el. Cu această saltea, vei rămâne nemișcat, chiar dacă cel de lângă tine continuă să se foiască noaptea.

  • Peste 1000 lei – Saltea Imperia L180

Cei de la Lem’s o numesc simplu: pentru cunoscători. Este astfel concepută încât să urmărească linia coprului și astfel să ofere un suport optim coloanei vertebrale în timpul somnului, printr-o combinație unică de late natural, spumă moale, spumă de densitate medie și 2 straturi de arcuri ambalate individual. Totodată, latexul este un material natural antialergic și antimicrobian. Arisirea saltelei se face perimetral, pe toată laterala acesteia.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA