Toni Braxton, tinerețe fără bătrânețe. Nici urmă de riduri la 50 de ani!

Citeste tot despre:

,

Norocoasa Toni Braxton nu lasă ca anii să i se citească pe față. La cei 50 de ani ai săi, celebra cântăreață arată acum mai bine decât în trecut, mult mai slabă și mai stilată. Este una dintre cele mai sexy și mai cunoscute cântărețe de origine americană care și-a impus respectul printr-o imagine impecabilă.

Are o față fără riduri.

Toni este fericită alături de Birdman, co-fondatorul casei de discuri ”Cash Money Records”, cel care îi este și logonic. Cei doi au o relație din 2016 iar în vara acelui an apăreau pentru prima oară în calitate de cuplu pe covorul roșu de la premiile BET. Iată că la cel mai recent eveniment la care a participat, Toni s-a afișat cu un inel cu diamante semn că relația este una care evoluează și cântăreața poartă deja un inel de logodnă.

Iar dragostea o face să înflorească, căci chipul ei arată mai degrabă ca unul a unei femei mult mai tinere, fără riduri și cearcăne și cu o piele luminoasă și netedă, semn că vedeta pune mare preț pe îngrijire.

A apărut cu un inel cu diamant pe deget.

Artista știe cum să se facă remarcată la evenimente, iar cea mai recentă apariție demonstrează asta. Cu o siluetă de model, Toni a îmbrăcat o superbă rochie negară, cu buzunare accesorizate cu pietre strălucitoare și o crăpătură pe picior, un model sexy care i-a pus formele voluptoase în evidență. Prezentă la premiera filmului „Faith Under Fire: The Antoinette Tuff Story” din New York, film în care Toni apare în rolul principal, vedeta a arătat fabulos și și-a fluturat inelul impresionant pe care îl purta, un inel de logodnă cu un diamant mare.

Alături de logodnicul său, Birdman.

O apariție deosebit de elegantă, mai ales că machiajul a fost impecabil, cu accent pe ochi, iar părul a arătat foarte bine, îndreptat, încadrându-i fața. Toni a marcat încă o apariție aplaudată de criticii de modă, mai ales că artista în vârstă de 50 de ani, mamă a doi copii adolescenți, nu își arată vârsta.

Rochia neagră cu trenă i-a venit ca turnată.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA