TOP 3 gadgeturi moderne care îți vor garanta un zâmbet de vedetă de la Hollywood

8 ianuarie, 2024

Sigur cunoști expresia conform căreia „un zâmbet valorează cât o mie de cuvinte”, iar aceasta poate fi implementată cu succes într-o rutină existentă grație unor gadgeturi moderne și facile.

TOP 3 gadgeturi moderne care îți vor garanta un zâmbet de vedetă de la Hollywood  JPG

Fie că este vorba despre periuțe electrice, irigatoare bucale, clasica ață dentară, zâmbetul de pe fața ta te va ajuta să strălucești pe bună dreptate. Dacă ești o persoană conștientă de importanța unei igiene orale corespunzătoare și dornică să afle câteva curiozități și informații mai puțin cunoscute despre aparatura modernă din domeniul stomatologic, atunci lista de mai jos te va încuraja să dai acel search după un nou cadou cu tematică dentară „de la tine pentru tine”.  

Iată 3 instrumente dentare care se pot dovedi un aliat de bază pentru un zâmbet imaculat:

  1. Un stilou pentru albit dinții 

           În cazul în care nu ești convins de eficacitatea acestui produs de la prima vedere, caută o foaie de hârtie și un pix și pregătește-te să afli mai multe despre acest mic aparat care te va impresiona mai mult decât dimensiunile sale sau numele hazliu. Ușor de transportat în poșeta de zi cu zi, un stilou de albit pe bază de peroxid de hidrogen sau mai comun, apă oxigenată, combină utilul cu plăcutul: în doar câteva secunde de la aplicare, serumul de albit se va activa și îți va garanta o rutină de beauty ca la carte în timpul somnului sau atunci când te afli în trafic. Totodată, succesul acestui mini-device constă și în rata crescută de succes a sa, mai exact, conform unor studii clinice efectuate timp de 3 săptămâni, stiloul de albit a reușit să confere o nuanță de 3 ori mai albă decât periajul dentar simplu.

2. O periuță electrică

         Arhicunoscută și apreciată în aceeași măsură, periuța electrică este un instrument de curățat dinții modern și profesional, al cărei scop este acela de a asigura o senzație de puritate și prospețime sporită a cavității bucale, dinților și gingiilor tale comparativ cu o periuță obișnuită. Cei mai mulți medici stomatologi le recomandă în prevenția și tratarea unor afecțiuni ca gingivita, halena (acea respirație de dimineață urât mirositoare) sau împotriva cariilor. Un puncte forte al periuțelor electrice îl reprezintă și compatibilitatea lor cu o serie de aplicații mobile special concepute pentru a-ți indica pașii prin care poți executa un periaj corect, intensitatea micro-vibrațiilor sau modurile de curățare a dinților predefinite (periaj de zi cu zi, albire, sensibil ori super sensibil).

3. Un irigator bucal

           Igiena orală nu a fost niciodată mai accesibilă! Dacă ești în căutarea unui dispozitiv simplu de utilizat, infim ca dimensiuni și apreciat în rândul medicilor dentiști, atunci un duș bucal este alegerea perfectă, care fără dubii îți va întrece toate așteptările. Fie că îți dorești un irigator bucal la un preț accesibil sau unul premium, fabricat de un brand de renume sau pentru a-l oferi cadou soției sau unui prichindel din viața ta, acesta se va dovedi o investiție prețioasă pentru sănătatea orală. Spre exemplu, pe Altex.ro, poți descoperi irigatorul bucal ORAL-B Oxyjet dotat cu o tehnologie cu microbule care identifică și atacă placa bacteriană și te va ajuta să reduci sângerările gingivale. 

               În concluzie, o rutină dentară temeinic încorporată în activitățile tale zilnice te poate scuti de nedoritele vizite dese la dentist. Zâmbetul este un accesoriu iramplasabil din fotografii, folosit asemeni unui mecanism natural atunci când mergem la întâlniri cu cei dragi, evenimente sau într-un loc oarecare pentru a ne arăta bunăvoința, starea de bine și fericirea. De aceea, igiena orală este importantă. Grație progreselor tehnologiei de profil stomatologic, acum te poți bucura de o ședință de selfcare după bunul tău plac în orice moment al zilei folosind un stilou de albire, o periuță electrică sau un irigator bucal.

Sursă foto: freepik.com



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg