TOP 3 idei de cadouri de casă nouă pentru un cuplu

27 septembrie, 2022
TOP 3 idei de cadouri de casa noua pentru un cuplu jpg

Atunci când vine momentul în care niște prieteni sau apropiați se mută la o casă nouă, poate fi oportun să oferiți un cadou de casă nouă. Însă, dacă oferitul cadourilor  nu sunt punctul vostru forte poate fi dificil să alegeți ceva potrivit pentru un astfel de moment. Cu siguranță algerea acestui cadou este influențată de mai multe aspecte, printre care gradul de apropiere, bugetul de care dispuneți sau dorințele cuplului respectiv. În continuare veți găsi o lista de idei pentru inspirație, în cazul în care nu știti care ar putea fi opțiunile de luat în calcul. 

Vezi aici TOP 3 idei de cadouri de casă nouă pentru un cuplu:

Textile pentru bucătărie, dormitor sau baie

Elementele din categoria textile pot fi o variantă extrem de bună atunci când luăm în calcul un cadou de casă nouă pentru un cuplu. Oricine are nevoie de prosoape, lenjerii de pat, prosoape de bucătărie sau alte astfel de accesorii. Astfel că, o idee bună ar fi pregătirea unui coș care să conțină câteva din aceste elemente. Atenție însă la modelele alese, ideal ar fi să mergeți pe niște variante simple, care să se potrivească oricui, dacă nu știți exact care sunt preferințele cuplului în cauză. 

Electronice sau electrocasnice 

Aici depinde foarte mult de bugetul alocat. Puteți lua niște piese de dimensiuni mai mici pentru bucătărie, cum ar fi un prăjitor de pâine, un robot de bucătărie sau poate un blender. Cu toate acestea sunt șanse mari să aibă deja astfel de accesorii. Dacă bugetele vă permite puteți chiar încerca varianta unui televizor mai performant sau orice alt aparat care considerați că le-ar fi util în noua casă. Faceți puțin research înainte totuși, pentru a vă asigura că nu au deja acele accesorii pe care intenționați să le luați. Pentru astfel de cadouri cei de la Altex.ro au multe variante de electronice și electrocasnice la un raport calitate-preț excelent.

O piesă decorativă

Dacă nu vreți să intrați la capitolul elemente necesare și utilități, ideea unei piese decorative poate fi chiar de luat în calcul. Vedeți care este stilul preferat de cuplul respectiv și căutați niște variante interesante. Poate un tablou mare pentru living, într-un model deosebit ar fi de interes. O altă opțiune ar putea fi niște plante de interior de dimensiuni mai mari și dintr-un soi mai rar ori niște plante cu flori. Printre elementele decorative s-ar putea număra și lumânările parfumate, statuetele, vazele sau orice obiect de artă care considerați că se potrivește cu stilul ales de cuplul în cauză pentru noua locuință. Cu această variantă de cadou s-ar putea să ieșiți cel mai bine, pentru că elementele decorative sunt de interes pentru mai toată lumea și sunt puse de obicei la final atunci când amenajezi o casă, așa că e posibil să aibă nevoie de astfel de piese. 

Așadar, acestea au fost ideile de cadou de casă nouă pentru cupluri. Lista poate continua desigur, important este să descoperiți care sunt lucrurile de care mai au nevoie sau pe care și le doresc  și nu le au încă, pentru a-i ajuta să obțină casa mult dorită. 

Sursă foto: unsplash.com



Recente pe Ok! Magazine

girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus