TOP 3 lucruri pe care să NU le faci atunci când alegi un cadou pentru persoana iubită

29 septembrie, 2022
cadou2 jpg

Un cadou poate reprezenta, pentru iubitul sau iubita ta, un gest extrem de frumos. Chiar și simbolic, darul poate crea o amintire extrem de apreciată. Evident, luând în considerare vârsta pe care o are persoana iubită și tipul de relație pe care îl aveți, poți opta pentru diferite cadouri.

Însă există mai multe lucruri pe care nu ar trebui să le faci, atunci când dorești să alegi un cadou pentru partenerul de viață.

Iată ce nu ar trebui să faci, atunci când achiziționezi un dar pentru omul din viața ta

  • Înainte să cumperi un cadou pentru persoana din viața ta, trebuie să știi cu certitudine ceea ce îi place sau ce și-ar dori să primească. De cele mai multe ori, o comunicare sinceră și deschisă ar putea rezolva această chestiune, în condițiile în care nu vrei să ții secret darul pe care vrei să îl faci. Însă, dacă ești într-o relație de lungă durată și vrei să îi faci, cu adevărat, o surpriză, poți alege dintre mai multe bijuterii din aur pe care le poți găsi la bb-shop.ro. Fie că vrei să îi cumperi un inel din aur, fie că te gândești că un colier ar putea fi un dar superb, cu siguranță vei găsi bijuteria potrivită pentru omul din viața ta. Nu uita că poți cumpăra și pandantive care se pot atașa fie la brățară, fie la un lănțișor.
  • Un alt lucru pe care ar trebui să îl ai în vedere atunci când vrei să îi faci un cadou persoanei iubite este să nu te rezumi la unul simbolic. Gestul, într-adevăr, este de apreciat, însă trebuie să ții cont și de relația pe care o ai cu partenerul. De exemplu, dacă sunteți într-o relație de mai bine de un an, ai putea alege să îi pregătești o cină romantică, poate chiar să faci o rezervare la un local special. Evident, nu uita că un buchet cu flori și o cutie cu bomboane pot înfrumuseța seara.
  • Cel de-al treilea lucru pe care ai putea să îl ai în vedere este legat de momentul și tipul de cadou pe care vrei să îl faci. De exemplu, nu este indicat să oferi în dar o ramă foto  în care apari doar tu, de ziua de naștere a partenerului, plus că, potrivit unor superstiții, nici nu ar fi benefic. De asemenea, nu ar fi indicat nici să oferi cadouri extravagante în primele luni de relație, deoarece partenerul ar putea să interpreteze greșit mesajul. Fie că este o zi onomastică, fie că împliniți un an de relație sau căsnicie, trebuie să cunoști persoana din viața ta, pentru a putea să alegi darul potrivit.

Un cadou îi va însenina, categoric, ziua omului drag din viața ta. Contează, întotdeauna, motivul și momentul, pentru ca toate lucrurile să decurgă așa cum te aștepți. Pe lângă toate acestea, nu uita faptul că unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le poți oferi persoanei din viața ta sunt respectul, loialitatea, sinceritatea și iubirea. A fi prezent în viața partenerului poate însemna, uneori, mai mult decât un cadou.

Sursă foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus