TOP 4 activități (budget-friendly) de făcut ca student în București

6 decembrie, 2022
poza buget jpg

Viața de student în București vine la pachet cu noi experiențe, oportunități de dezvoltare și provocări academice cărora trebuie să le faci față. Deși este foarte important să te concentrezi asupra studiilor, este la fel de important să te bucuri de timpul petrecut în Capitală și să experimentezi lucruri noi.

Iată câteva activități prietenoase cu bugetul de făcut ca student în București:

  1. Activități în aer liber 

Spațiile verzi din capitală oferă diverse oportunități de a petrece timp în aer liber. Îți poți petrece timpul relaxându-te sub cerul liber într-un parc sau poți alege să practici un sport. În multe parcuri se pot găsi terenuri de fotbal, baschet sau spații pentru fitness în aer liber unde accesul este gratuit. Totodată, poți verifica dacă în apropierea locuinței tale există trasee de ciclism sau trasee de maraton organizate de către Primărie. 

  1. Explorează împrejurimile

Mutarea într-un oraș mare poate fi foarte copleșitoare, mai ales pentru un tânăr la început de drum. Explorarea unei zone noi la pas este cea mai bună modalitate de a afla despre aceasta și de a descoperi farmecul local. În timpul acestor plimbăril, poți identifica mai ușor magazine locale, supermarketuri, restaurantele, pub-urile și poți afla mai multe despre sistemul de transport al orașului. De asemenea, există unele cartiere cu o ofertă culturală foarte bogată - de la case memoriale până la muzee și arene de concerte - acestea așteaptă să fie vizitate!

  1.  Implică-te în acțiuni de voluntariat

Voluntariatele sunt o metodă foarte bună de a te dezvolta personal, dar și profesional. De cele mai multe ori, asociațiile și organizațiile nonguvernamentale oferă o varietate oportunități gratuite pentru studenți: de la ateliere de scriere creativă și cursuri marketing, până la campanii de reciclare și marșuri de promovare a drepturilor studenților. Totodată, prin intermediul voluntariatelor, poți lega prietenii cu oameni care au valori similare cu ale tale.

  1. Ieși în oraș cu prietenii

Indiferent dacă ești la facultate în București sau ești într-un schimb de studenți internaționali, este foarte important să socializezi și să îți faci prieteni. Una dintre cele mai frumoase oportunități oferite de studenție este cea de a dezvolta noi relații și a descoperi diverse culturi sau tradiții. Așadar, fă primul pas invită-ți colegii la o cafenea pentru vă putea cunoaște mai bine. Împreună puteți descoperi și oferta gastronomică a orașului. O seară festivă în cea mai faimoasă berărie în București, BerăriaH.ro, este o ocazie deosebită de a te delecta cu preparate delicioase și de a asculta muzică live alături de prietenii tăi.

Perioada studenției este perfectă pentru a învăța lucruri noi, pentru a cunoaște oameni interesanți și pentru a descoperi cele mai bune localuri de ieșit din București împreună cu prietenii tăi.

Sursă foto: freepik.com



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg