TOP 4 activități (budget-friendly) de făcut ca student în București

6 decembrie, 2022
poza buget jpg

Viața de student în București vine la pachet cu noi experiențe, oportunități de dezvoltare și provocări academice cărora trebuie să le faci față. Deși este foarte important să te concentrezi asupra studiilor, este la fel de important să te bucuri de timpul petrecut în Capitală și să experimentezi lucruri noi.

Iată câteva activități prietenoase cu bugetul de făcut ca student în București:

  1. Activități în aer liber 

Spațiile verzi din capitală oferă diverse oportunități de a petrece timp în aer liber. Îți poți petrece timpul relaxându-te sub cerul liber într-un parc sau poți alege să practici un sport. În multe parcuri se pot găsi terenuri de fotbal, baschet sau spații pentru fitness în aer liber unde accesul este gratuit. Totodată, poți verifica dacă în apropierea locuinței tale există trasee de ciclism sau trasee de maraton organizate de către Primărie. 

  1. Explorează împrejurimile

Mutarea într-un oraș mare poate fi foarte copleșitoare, mai ales pentru un tânăr la început de drum. Explorarea unei zone noi la pas este cea mai bună modalitate de a afla despre aceasta și de a descoperi farmecul local. În timpul acestor plimbăril, poți identifica mai ușor magazine locale, supermarketuri, restaurantele, pub-urile și poți afla mai multe despre sistemul de transport al orașului. De asemenea, există unele cartiere cu o ofertă culturală foarte bogată - de la case memoriale până la muzee și arene de concerte - acestea așteaptă să fie vizitate!

  1.  Implică-te în acțiuni de voluntariat

Voluntariatele sunt o metodă foarte bună de a te dezvolta personal, dar și profesional. De cele mai multe ori, asociațiile și organizațiile nonguvernamentale oferă o varietate oportunități gratuite pentru studenți: de la ateliere de scriere creativă și cursuri marketing, până la campanii de reciclare și marșuri de promovare a drepturilor studenților. Totodată, prin intermediul voluntariatelor, poți lega prietenii cu oameni care au valori similare cu ale tale.

  1. Ieși în oraș cu prietenii

Indiferent dacă ești la facultate în București sau ești într-un schimb de studenți internaționali, este foarte important să socializezi și să îți faci prieteni. Una dintre cele mai frumoase oportunități oferite de studenție este cea de a dezvolta noi relații și a descoperi diverse culturi sau tradiții. Așadar, fă primul pas invită-ți colegii la o cafenea pentru vă putea cunoaște mai bine. Împreună puteți descoperi și oferta gastronomică a orașului. O seară festivă în cea mai faimoasă berărie în București, BerăriaH.ro, este o ocazie deosebită de a te delecta cu preparate delicioase și de a asculta muzică live alături de prietenii tăi.

Perioada studenției este perfectă pentru a învăța lucruri noi, pentru a cunoaște oameni interesanți și pentru a descoperi cele mai bune localuri de ieșit din București împreună cu prietenii tăi.

Sursă foto: freepik.comRecente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}