Top 5 inovații tehnologice care vor aduce viitorul în casa ta

5 octombrie, 2022
image

Când eram copii, urmăream la televizor filme despre viitor și despre cum ar putea arăta acesta. Ne uitam la desene, precum The Jetsons și ne minunam de tehnologiile avansate, întrebându-ne oare când vom putea experimenta și noi așa ceva. 

      Deși nu am ajuns încă la nivelul mașinilor zburătoare, tehnologia avansează pe zi ce trece și devine din ce în ce mai accesibilă, astfel că o putem integra în casele noastre, pentru a ne face viața mai ușoară și mai confortabilă. 

      În rândurile ce urmează, vom discuta despre 5 trend-uri în materie de high-tech, pe care le poți aduce la tine în casă și care îți vor fi de real ajutor pentru mult timp de aici înainte. 

5 dispozitive high-tech care îți vor ușura viața

  1. Videoproiector performant - pentru cei ce dispun de o curte generoasă, un videoproiector este cea mai bună achiziție dacă obișnuiești să fii gazda prietenilor tăi. Cu ajutorul unui videoproiector de bună calitate și a unui ecran de proiecție, poți transforma grădina din spatele casei într-un mini cinematograf și să fii gazda unui maraton de filme, alături de cei dragi ție. 
  1. Televizor OLED - în living-room sau în dormitor, un televizor este una dintre cele mai bune alegeri. Dacă îți place să ai la îndemână o tehnologie de ultimă generație, trebuie să alegi un model de televizor OLED pentru a avea o experiență de cinema chiar în confortul casei tale. Aceste televizoare folosesc o tehnologie avansată, care reușește să redea imaginile într-un mod cât mai natural și real, folosind culori intense și vii, însă fără să creeze un stres prea mare asupra vederii celui ce vizionează. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest tip de televizoare, nu ezita să vizitezi site-ul celor de la Avstore.ro. 
  1. Iluminat interior high-end - un sistem sofisticat de iluminat îți poate transforma complet casa. Există sisteme cu diferite opțiuni de control, de la întrerupător sau chiar de pe propriul telefon. Poți programa corpurile de iluminat să pornească sau să se oprească la un anumit interval, le poți verifica și stinge chiar după ce ai părăsit casa, dacă din greșeală uiți vreun bec aprins. 
  1. Sistem de control - sau home system, cum i se mai spune, acest dispozitiv este de un real ajutor în casă, având opțiuni de control asupra luminilor, interfonului, sistemului de securitate al casei, de asemenea poate controla TV-ul din living-room sau sistemul de sunet. Variantele mai avansate ale acestor dispozitive sunt capabile chiar să controleze electrocasnicele din bucătărie, precum plita electrică sau cuptorul. 
  1. Un prieten virtual - precum Alexa sau Siri, căruia să îi permiți să facă tot felul de task-uri în locul tău. Trebuie doar să spui clar și răspicat ce îți dorești, iar acesta îți va întocmi o listă de cumpărături, îți va aminti o programare pe care nu vrei să o uiți, îți va porni playlist-ul preferat de muzică sau îți va spune cum urmează să fie vremea mâine. 

     Acestea sunt doar câteva din accesoriile pe care le poți adăuga căminului tău pentru a avea o experiență high-tech în fiecare zi. Pe această listă mai amintim și încărcătoare de telefon wireless, sisteme de draperii și perdele inteligente, precum și un sisteme de securitate inteligente, care îți permit supravegherea casei de la distanță, chiar de pe telefon. 

    Acestea fiind spuse, sperăm că articolul nostru te va inspira să alegi cel puțin unul din dispozitivele inteligente prezentate, care îți va ușura considerabil viața. 

Sursa foto: Unsplash.com



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg