Top 5 perechi de pantofi de dama pe care trebuie sa ii ai in mai 2022

21 aprilie, 2022
pantofi9 jpg

Femeile adora pantofii, motiv pentru care cele mai multe reprezentante ale sexului feminin detin diferite modele. Cele mai multe femei isi aleg incaltamintea in functie de culori, insa exista si femei care se orienteaza spre incaltarile comode, ideale pentru viata de zi cu zi.

Indiferent de categoria de femei in care te incadrezi, citeste articolul de mai jos si afla care sunt modelele de pantofi de dama pe care trebuie sa ii ai in mai 2022. 

Iata ce pantofi trebuie sa porti in mai 2022:

  • Pantofi nude cu toc patrat

Este normal ca in unele zile sa iti doresti sa te simti cat mai comod, asa ca poti sa te orientezi spre o pereche de pantofi nude cu toc patrat. Tocul de acest fel este mult mai confortabil fata de cel cui, asa ca poarta cu incredere o astfel de pereche de pantofi. 

De asemenea, ceea ce trebuie sa retii este faptul ca nude-ul se potriveste cu toate celelalte culori. Astfel, poti purta acesti pantofi cu rochii albastre, verzi, portocalii sau roz. 

pantofi10 jpg
  • Pantofi stiletto roz

Trebuie neaparat sa fii in ton cu primavara, asa ca alege o pereche de pantofi de dama de la Reverse intr-o nuanta superba de roz. Pantofii stiletto sunt extrem de frumosi, cool si versatili, asa ca trebuie sa detii si tu o astfel de pereche. 

Pantofii stiletto roz pot fi purtati atat cu blugi skinny, cat si cu fuste mini din denim sau rochii vaporoase midi. Cu alte cuvinte, poti purta acesti pantofi cu orice iti doresti. 

  • Pantofi rosii cu toc mic

Daca nu te numeri printre adeptele tocurilor inalte, poti alege sa porti in zilele frumoase de primavara o pereche de pantofi rosii cu toc mic. Acestia sunt eleganti si pot fi purtati fara retineri atat la birou, cat si in timpul liber, la iesirile cu prietenele, de exemplu. 

Rosul este o culoare foarte puternica, senzuala si romantica, asa ca poti construi cele mai dragute, glam si chic tinute cu o astfel de pereche de pantofi. 

  • Pantofi casual albastri

Daca ai copii, cu siguranta mergi adesea in parc, mai ales in timpul weekend-urilor. Doar nu-ti doresti sa alergi dupa copil pe tocuri cui, asa ca cel mai bine este sa porti o pereche de pantofi casual albastri pe care sa-i asortezi excelent cu blugii. 

Cu ajutorul acestora poti realiza cele mai comode si lejere tinute in care sa te simti excelent. 

  • Pantofi cu accesorii stralucitoare

Din mai incep sa se organizeze cele mai interesante si distractive petreceri, la care trebuie sa arati impecabil. Daca iti place sa iesi in evidenta si sa te simti admirata din cap pana in picioare, atunci sigur ai nevoie de o pereche de pantofi cu accesorii stralucitoare. 

Cu o astfel de pereche de pantofi poti purta cele mai simple rochii, deoarece pantofii reprezinta piesa de rezistenta in astfel de cazuri. 

In cele din urma, tine cont de toate sugestiile si modelele de mai sus si incearca sa le detii pe toate, pentru a te bucura de cele mai frumoase vestimentatii de primavara. 

Sursa foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling