Top 6 berării din București la care trebuie neapărat să mergi vara aceasta

25 mai, 2023

Temperaturile au început să crească și a venit sezonul ieșirilor la bere.

Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg

Nu există metodă mai potrivită pentru a te răcori într-o zi toridă de vară decât cu o băutură rece, iar mai jos vei găsi o listă cu locații potrivite pentru a te întâlni cu prietenii și familia în acest sezon.

         Iată lista cu berării pe care să le bifezi în această vară!

1. Berăria H

Dacă te plimbi prin parcul Herăstrău ar fi păcat să nu savurezi și o bere bună într-o locație unică. Spațiul în care este amenajată Berăria H a avut mai multe scopuri în ultimele decenii, dar din 2014 este cea mai mare berărie din sud-estul Europei.

În acest restaurant din București pe lângă că poți savura diverse sortimente de bere, vei avea parte și de mâncare și muzică bună. Berăria H găzduiește foarte des diverse evenimente, concerte live cu artiști din țară și artiști internaționali, spectacole și expoziții.

2. Caru’ cu Bere

Cu o istorie care se întinde pe o perioadă de 130 de ani, Caru’ cu Bere este o locație simbolică din centrul Bucureștiului, fiind și cea mai veche berărie din oraș. Clădirea construită în stil neogotic a fost vizitată de diverse personalități de la I.L.Caragiale și George Coșbuc la membrii trupei The Rolling Stones sau chiar actorul Nicolas Cage. Pe lângă berea pe care o poți savura aici, locația mai este recunoscută și pentru delicioșii mici pe care îi servesc.

3. Curtea Berarilor

Dacă îți dorești o locație puțin mai liniștită, la 5 minute de Caru’ cu Bere vei găsi Curtea Berarilor. Această berărie este un loc potrivit pentru a te întâlni cu prietenii unde poți bea o halbă de bere sau chiar o ladă, după cum își fac ei reclamă. Este o locație unică unde atmosfera de berărie autentică, distracția, mâncarea delicioasă și băutura sunt prezente încă din 2007.

4. Becker Brau

Becker Brau este una dintre cele mai vechi berării din capitală care s-a făcut cunoscută prin cea mai bună bere de casă din oraș. Locația este la subsolul unei foste fabrici de bere și aici poți încerca diverse preparate care merg de minune cu acest sortiment de băutură.

5. Berestroika

Prima micro-berărie-restaurant din București care s-a făcut cunoscută prin tipurile de bere pe care le-au creat în semn de protest față de berea obișnuită. Pe lângă berea originală, ei mai servesc și o mâncare delicioasă. În această locație te mai poți bucura și de voie bună și poți urmări live procesul de fabricare al berii.

6. Fabrica de bere bună

Această locație a fost printre primele berării în care s-a servit bere artizanală fabricată în România. Este o locație mai intimă unde te poți delecta cu diverse sortimente de bere.

         Dacă ești fan bere sau îți dorești să încerci lucruri noi în această vară, ar fi o idee bună să îți iei prietenii, să simțiți pulsul orașului și să încercați noi sortimente de bere. Locațiile de mai sus îndeplinesc toate condițiile pentru ca o ieșire în oraș să fie completă!

Sursa foto: magneto.roRecente pe Ok! Magazine

par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg