Top 7 apariții sofisticate și cool de la OK! Summer Party

Aseară, unele dintre cele mai îndrăgite vedete ale momentului s-au prezentat la petrecerea organizată de revista OK!, la piscina Younivers. Anna Lesko, Adelina Pestrițu și Lora au fost doar câteva dintre starurile care au etalat ținute dintre cele mai cool și sofisticate. Iată-le!

Anna Lesko

De la geantă și până la pălărie, totul a fost cool! Cântăreața a mizat pe obiecte vestimentare atipice, iar efectul a fost cel scontat: a atras atenția și ne-a câștigat admirația.

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu

Frumoasa brunetă ne-a obișnuit deja cu aparițiile ei de succes. Adelina știe pe ce să pună accentul, iar această apariție a fost una cât se poate de cool!

Oana Turcescu

Oana & Robert Turcescu

Frumoasa și tânăra soție a lui Robert Turcescu a fost gingașă ca o zi de vară. A îmbrăcat o salopetă cu pantalon, într-o culoare curajoasă, iar rezultatul a fost unul plăcut.

Lora

Lora

Nici cântăreața nu s-a lăsat mai prejos. Ea și-a etalat picioarele bine tonifiate și bronzate într-o salopetă kaki și a întors toate privirile după ea.

Roxana Blagu

Cool, cool, cool! Ce nu e de plăcut în ținuta Roxanei? Ne plac culorile, texturile, dar mai ales cine le poartă!

Eli Roman

Eli Roman

Simplu și de efect! Frumoasa prezentatoare a mizat pe simplitate și a câștigat!

Cristina Mihaela

Cristina Mihaela

O apariție cât se poate de văratică și de cool! Fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil” cu siguranță știe cum să alcătuiască o ținută de succes pentru o petrecere la piscină!

foto: Sorin Stana

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA