TOP Cei mai buni artişti One Hit Wonder ai anilor '90

17 martie, 2015

One hit wonder. Este termenul care-i descrie pe acei artişti care au dispărut după un hit sau pe cei a căror carieră a fost eclipsată de o singură melodie bună. Şi cum postul de televiziune VH1 pare a fi autoritatea în domeniul muzicii de altădată

One hit wonder. Este termenul care-i descrie pe acei artişti care au dispărut după un hit sau pe cei a căror carieră a fost eclipsată de o singură melodie bună.

Şi cum postul de televiziune VH1 pare a fi autoritatea în domeniul muzicii de altădată, vă invităm să descoperim cântăreţii sau trupele pe care ei le-au inclus la această categorie, în topul 40 One Hit Wonders din anii ‘90. Noi n-am inclus toate melodiile, ci le trecem în revistă doar pe cele mai de succes la noi în ţară, pe care vi le veţi aminti cu siguranţă. Unde au dispărut autorii acestor hituri după scurtul lor moment de faimă este o întrebare mai bună…

One Of Us, Joan Osborne, ocupă locul 10 în topul VH1 al celor mai bune one hit wonders.

Jump Around. Toţi am sărit pe piesa asta, însă n-am putea numi şi o altă melodie cunoscută a trupei House Of Pain, aflată pe locul 9.

Pe Vanilla Ice nu ne aşteptam să-l descoperim la această categorie, însă criteriile celor de la VH1 susţin că, dacă celelalte piese semnate de un artist şi intrate în topuri în anii 90 nu mai sunt difuzate nicăieri în zilele noastre, acesta se califică la one hit wonder. Aşadar, Ice Ice Baby, pe locul 7.

În 1996, făceau furori cu Macarena lor. Los Del Rio, pe locul 4 în acest top.

I'm Too Sexy vă sună cunoscut, evident. Însă trupa britanică Right Said Fred, de pe locul 2, vă mai spune ceva, în afara acestui hit?

Locul fruntaş în acest top îl ocupă o melodie mai puţin difuzată la noi, Baby Got Back, a rapperului Sir Mix-A-Lot, pentru care acesta a primit şi premiul Grammy în anul 1993.

Vezi aici topul complet!



Recente pe Ok! Magazine

prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg