Top cel mai bine plătiţi artişti nominalizaţi la premiile Grammy

9 februarie, 2017
forbes jpeg

Adele ocupă locul 1 în Topul Forbes pe 2017  al celor mai bine plătiţi artişti nominalizaţi la premiile muzicale Grammy.

image

Interpreta piesei "Hello", care este nominalizată la patru categorii, inclusiv pentru Albumul Anului, a ajuns la încasări record - fabuloasa sumă de  80.500.000 $ între 2015 şi 2016, după succesul pe plan global al albumului "25". Astfel, cântăreaţa de 28 de ani a bătut alte nume celebre şi a urcat în fruntea listei cu cele mai bine plătite vedete de la Grammy, alcătuită de Forbes. De asemenea, acelaşi top estimnează că vedeta a câştigat 3,8 milioane de $ pentru fiecare oraş în care a concertat în turul său masiv sold-out "Adele live".

image

Pe locul doi, la mică diferenţă de Adele , se plasează Rihanna, acumulând o avere de 75 de milioane de $ - bani care au venit din difuzări, vânzările albumului său"Anti", dar şi din contractele de imagine cu Puma, Samsung şi Dior. Riri a primit opt nominalizări la Grammy, alături de Drake, care a primit acelaşi număr de nominalizări, inclusiv pentru single-ul "Work", care are şanse să câştige premiul pentru Înregistrarea Anului.

image

Cu toate că Justin Bieber şi Beyonce a făcut şi ei o grămadă de bani, cei doi nu au fost în top 3 de pe faimoasa listă.  Albumul lui Bieber ,"Scop" şi single-urile sale de succes i-au adus doar 56 de milioane $, situându-l pe locul 4. În ceea ce o priveşte pe Beyonce, în ciuda celor mai multe nominalizări la Grammy, în total 9, diva se află pe locul al şaptelea, cu doar 54 milioane $.

Taylor Swift,  nominalizată pentru un singur premiu  Grammy în 2017, a fost anul trecut  cel mai bine plătit muzician din lume. Sir Paul McCartney continuă să se menţină pe pozitii,  ocupând locul al treilea în top, cu 56,500,000 $ şi nouă nominalizări la Grammy 2017. Pe listă se regăsesc şi alte nume celebre precum Jay Z şi The Weeknd.

image

foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg