Top cel mai bine pl─âti┼úi arti┼čti nominaliza┼úi la premiile Grammy

9 februarie, 2017
forbes jpeg

Adele ocup─â locul 1 ├«n Topul Forbes pe 2017  al celor mai bine pl─âti┼úi arti┼čti nominaliza┼úi la premiile muzicale Grammy.

image

Interpreta piesei "Hello", care este nominalizat─â la patru categorii, inclusiv pentru Albumul Anului, a ajuns la ├«ncas─âri record - fabuloasa sum─â de  80.500.000 $ ├«ntre 2015 ┼či 2016, dup─â succesul pe plan global al albumului "25". Astfel, c├ónt─ârea┼úa de 28 de ani a b─âtut alte nume celebre ┼či a urcat ├«n fruntea listei cu cele mai bine pl─âtite vedete de la Grammy, alc─âtuit─â de Forbes. De asemenea, acela┼či top estimneaz─â c─â vedeta a c├ó┼čtigat 3,8 milioane de $ pentru fiecare ora┼č ├«n care a concertat ├«n turul s─âu masiv sold-out "Adele live".

image

Pe locul doi, la mic─â diferen┼ú─â de Adele , se plaseaz─â Rihanna, acumul├ónd o avere de 75 de milioane de $ - bani care au venit din difuz─âri, v├ónz─ârile albumului s─âu"Anti", dar ┼či din contractele de imagine cu Puma, Samsung ┼či Dior. Riri a primit opt nominaliz─âri la Grammy, al─âturi de Drake, care a primit acela┼či num─âr de nominaliz─âri, inclusiv pentru single-ul "Work", care are ┼čanse s─â c├ó┼čtige premiul pentru ├Änregistrarea Anului.

image

Cu toate c─â Justin Bieber ┼či Beyonce a f─âcut ┼či ei o gr─âmad─â de bani, cei doi nu au fost ├«n top 3 de pe faimoasa list─â.  Albumul lui Bieber ,"Scop" ┼či single-urile sale de succes i-au adus doar 56 de milioane $, situ├óndu-l pe locul 4. ├Än ceea ce o prive┼čte pe Beyonce, ├«n ciuda celor mai multe nominaliz─âri la Grammy, ├«n total 9, diva se afl─â pe locul al ┼čaptelea, cu doar 54 milioane $.

Taylor Swift,  nominalizat─â pentru un singur premiu  Grammy ├«n 2017, a fost anul trecut  cel mai bine pl─âtit muzician din lume. Sir Paul McCartney continu─â s─â se men┼úin─â pe pozitii,  ocup├ónd locul al treilea ├«n top, cu 56,500,000 $ ┼či nou─â nominaliz─âri la Grammy 2017. Pe list─â se reg─âsesc ┼či alte nume celebre precum Jay Z ┼či The Weeknd.

image

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg