"Top Gear" revine cu un prezentator surpriză!

5 februarie, 2016
Matt LeBlanc at "Episodes" Movie Junket   Los Angeles jpeg

Puţini se aşteptau la această întorsătură. După ce faimosul prezentator britanic Jeremy Clarkson a fost pus pe tuşă, în urma mult mediatizatului incident cu un producător al emisiunii, BBC căuta o nouă gazdă pentru versiunea relansată a "Top Gear".

Matt şi Chris

Şi s-au oprit, în mod surprinzător, la actorul american Matt LeBlanc, celebru pentru rolul lui Joey Tribbiani din sitcomul "Prietenii tăi", care i se va alătura lui Chris Evans, un faimos realizator britanic de emisiuni radio.

Matt LeBlanc a devenit celebru cu rolul din Prietenii tăi

image

Matt LeBlanc a mai apărut, de altfel, ca invitat în show-ul "Top Gear", pe vremea când acesta era prezentat de Jeremy Clarkson.

Interesant este că Matt LeBlanc va fi primul prezentator care nu este de origine britanică, din istoria de 39 de ani a celebrului show "Top Gear". Aducerea lui Matt LeBlanc în echipa de prezentatori a emisiunii "Top Gear" are scopul de a creşte interesul pentru această producţie mai ales în Statele Unite, unde serialul va fi difuzat pe BBC America, după cum a declarat o sursă pentru theguardian.com.

Matt LeBlanc, în vârstă de 48 de ani, a jucat timp de 10 ani în serialul "Prietenii tăi", câştigând şase nominalizări la premiile Emmy şi Globul de Aur pentru rolul său. Totodată, LeBlanc a jucat în serialul de televiziune "Joey", în care personajul său din "Friends" a făcut tranziţia de la New York la Hollywood. În 2012 a câştigat Globul de Aur la categoria cel mai bun actor într-un serial TV, pentru rolul din sitcomul "Episodes".

Versiune relansată a "Top Gear" va fi difuzată în premieră, în Marea Britanie, la BBC 2, pe 5 mai 2016.



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg