Tora Vasilescu e revoltată. A primit o factură uriașă la curent: "E rușinos. Ne-au dat niște pensii de rușine"

27 septembrie, 2022
tora vasilescu facebook jpg

Facturile uriașe la curent nu iartă pe nimeni. Acum, Tora Vasilescu e personaj principal într-un astfel de episod. Marea actriță e revoltată.

"E rușinos. Generația părinților noștri, generația mea, au clădit România asta. Ne-au dat niște pensii de rușine și acum să le fie rușine la ăștia de au făcut asemenea socoteli și au venit niște prețuri exorbitante. Nu au puțină empatie față de părinții, de bunicii noștri, de noi ... Ultima factură pe două luni, 70 de milione. Curentul deocamdată", a declarat Tora Vasilescu, la Antena Stars.

tora vasilescu2 facebook jpg

Și avocatul Adrian Cuculis a primit o factură  mare.

"Eu lucrez cu probe, aşa că am pregătit şi factura, ca să nu zică cineva ceva că nu vorbim cu probe.

Am de plată 3.000 şi ceva pentru un apartament de două camere şi situaţia asta se repetă la zeci de mii de români în toată ţara.

Problema este că poate fi vorba despre o funcţionarea anormală a contorului şi atunci va trebui să cerem furnizorului date cu privire la metrologia a celui contor e energie electrică.

Trebuie contestată factura prima dată la furnizor, cerută această metrologie şi cerută reindexarea, recalcularea indexului vechi cu cel nou, pentru că sunt situaţii în care reprezentanţii anumitor furnizori vin în afara orelor când oamenii sunt acasă şi se mai găsesc în continuare contoare în interiorul imobilelor, adică nu toate sunt puse în exterior şi atunci nu se poate face această citire.

Le recomand tuturor să îşi trimită indexul pentru a nu avea surprize. Dacă lucrul acesta nu rezolvă problema, adică prima dată pe cale amiabilă. Eu aşa am procedat.. Am făcut o notificare către furnizorul de energie electrică, să recalculeze, pentru că este aberant. 3.500 de lei pentru un apartament de două camere. În mod normal venea 200 de lei, cel mult.

Disproporţia este foarte mare. Regularizarea a fost făcută pentru două luni de zile şi clar s-a făcut un calcul greşit undeva”, a spus el la Antena3.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg