Tora Vasilescu e revoltată. A primit o factură uriașă la curent: "E rușinos. Ne-au dat niște pensii de rușine"

27 septembrie, 2022
tora vasilescu facebook jpg

Facturile uriașe la curent nu iartă pe nimeni. Acum, Tora Vasilescu e personaj principal într-un astfel de episod. Marea actriță e revoltată.

"E rușinos. Generația părinților noștri, generația mea, au clădit România asta. Ne-au dat niște pensii de rușine și acum să le fie rușine la ăștia de au făcut asemenea socoteli și au venit niște prețuri exorbitante. Nu au puțină empatie față de părinții, de bunicii noștri, de noi ... Ultima factură pe două luni, 70 de milione. Curentul deocamdată", a declarat Tora Vasilescu, la Antena Stars.

tora vasilescu2 facebook jpg

Și avocatul Adrian Cuculis a primit o factură  mare.

"Eu lucrez cu probe, aşa că am pregătit şi factura, ca să nu zică cineva ceva că nu vorbim cu probe.

Am de plată 3.000 şi ceva pentru un apartament de două camere şi situaţia asta se repetă la zeci de mii de români în toată ţara.

Problema este că poate fi vorba despre o funcţionarea anormală a contorului şi atunci va trebui să cerem furnizorului date cu privire la metrologia a celui contor e energie electrică.

Trebuie contestată factura prima dată la furnizor, cerută această metrologie şi cerută reindexarea, recalcularea indexului vechi cu cel nou, pentru că sunt situaţii în care reprezentanţii anumitor furnizori vin în afara orelor când oamenii sunt acasă şi se mai găsesc în continuare contoare în interiorul imobilelor, adică nu toate sunt puse în exterior şi atunci nu se poate face această citire.

Le recomand tuturor să îşi trimită indexul pentru a nu avea surprize. Dacă lucrul acesta nu rezolvă problema, adică prima dată pe cale amiabilă. Eu aşa am procedat.. Am făcut o notificare către furnizorul de energie electrică, să recalculeze, pentru că este aberant. 3.500 de lei pentru un apartament de două camere. În mod normal venea 200 de lei, cel mult.

Disproporţia este foarte mare. Regularizarea a fost făcută pentru două luni de zile şi clar s-a făcut un calcul greşit undeva”, a spus el la Antena3.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg