Tortul de nuntă a avut opt etaje

30 aprilie, 2011
tk3s 10620255 jpeg

La recepţia oficială de ieri după-amiază, Prinţul William şi soţia sa, Catherine, ducesă de Cambridge, au tăiat prima felie a impresionantului tort de nuntă. Cofetarii renumitei patiserii a Fionei Cairns

La recepţia oficială de ieri după-amiază, Prinţul William şi soţia sa, Catherine, ducesă de Cambridge, au tăiat prima felie a impresionantului tort de nuntă.

Cofetarii renumitei patiserii a Fionei Cairns şi-au pus la bătaie toată priceperea pentru realizarea unei adevărate opere de artă culinară. Tortul a avut opt etaje, a fost realizat cu fructe şi îmbrăcat în marţipan ivoire şi a fost decorat cu 900 de flori şi petale de zahăr.

Mireasa a fost cea care a insistat ca modelele alese să fie cele de trandafir, crin şi iederă, pentru a da o notă simbolistică tortului. Astfel, trandafirii ar reprezenta fericirea, crinii ar simboliza tandreţea, iar iedera ar fi însemnul căsătoriei.

image

Fiona Cairns a declarat că aceasta a fost, de departe, cea mai importantă şi solicitantă comandă a ei, fiind vorba despre un proiect la care a lucrat neîntrerupt în ultimele cinci săptămâni.

Totuşi, acesta nu a fost singurul desert gustat de invitaţii lui William şi ai lui Catherine. Mirele şi-a exprimat dorinţa ca, la nunta lui, să aibă şi un tort de ciocolată şi celebrii biscuiţi de ceai McVitie's, pe care prinţul îi adora în copilărie.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp