„Totul despre sex 2”, la tine acasă

27 octombrie, 2010

Lansarea pe Blu-ray şi DVD a peliculei care a făcut furori în întreaga lume nu putea fi decât una spectaculoasă, întocmai ca intriga şi ţinutele prezentate în film. Aşadar, evenimentul va avea loc în cadrul unui fashion show de zile mari, organizat de Pro Video, pe 28 octombrie.

Lansarea pe Blu-ray şi DVD a peliculei care a făcut furori în întreaga lume nu putea fi decât una spectaculoasă, întocmai ca intriga şi ţinutele prezentate în film. Aşadar, evenimentul va avea loc în cadrul unui fashion show de zile mari, organizat de Pro Video, pe 28 octombrie.

Nu mai ai nicio scuză să pierzi „Totul despre sex 2”! De pe 28 octombrie, când va avea loc lansarea pe Blu-ray şi DVD a peliculei, vei avea ocazia să-ţi strângi prietenele acasă la tine şi să urmăriţi împreună filmul care este pe placul vostru. Odată cu evenimentul de lansare, se va organiza şi o prezentare de modă din care nu vor lipsi ţinutele unor branduri de renume: Tommy Hilfiger, Guess, Gap, Famous Brands şi Colin’s readuc în atenţia publicului pasiunea pentru fashion a celor patru protagoniste. Cabral, gazda showului, îi va introduce pe cei prezenţi în atmosfera filmului, cu ajutorul invitaţilor de seamă Julia Jianu, Neylini, Cornel Ilie (Vunk), care se declară fani înrăiţi ai serialului cu pricina.

Veşti bune pentru tine! Toţi cei care vor achiziţiona până pe 19 noiembrie filmul pe DVD sau Blu-ray, marcat cu un sticker special, vor fi înscrişi automat în campania promoţională. O excursie pentru două persoane la Milano sau patru vouchere de cumpărături în valoare de 250 de euro fiecare, valabile în Plaza Romania, sunt cele două premii puse în joc! Aşadar, ai numai de câştigat dacă îţi achiziţonezi filmul: pe lângă o seară de distracţie maximă alături de prietenele tale, premii de milioane te aşteaptă!

Începând cu 28 octombrie, Totul despre sex 2 va fi disponibil în toate magazinele de specialitate partenere Pro Video, în patru formate deosebite:

, care include

pe DVD şi Blu-ray – 99,9 lei; ediţia specială pe două discuri

– 54,9 lei; pachetul cu

– 89,9 lei; ediţia de colecţie limitată Christian Lacroix – 54,9 lei.

foto: Pro Video



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg