„Totul despre sex 2”, la tine acasă

27 octombrie, 2010

Lansarea pe Blu-ray şi DVD a peliculei care a făcut furori în întreaga lume nu putea fi decât una spectaculoasă, întocmai ca intriga şi ţinutele prezentate în film. Aşadar, evenimentul va avea loc în cadrul unui fashion show de zile mari, organizat de Pro Video, pe 28 octombrie.

Lansarea pe Blu-ray şi DVD a peliculei care a făcut furori în întreaga lume nu putea fi decât una spectaculoasă, întocmai ca intriga şi ţinutele prezentate în film. Aşadar, evenimentul va avea loc în cadrul unui fashion show de zile mari, organizat de Pro Video, pe 28 octombrie.

Nu mai ai nicio scuză să pierzi „Totul despre sex 2”! De pe 28 octombrie, când va avea loc lansarea pe Blu-ray şi DVD a peliculei, vei avea ocazia să-ţi strângi prietenele acasă la tine şi să urmăriţi împreună filmul care este pe placul vostru. Odată cu evenimentul de lansare, se va organiza şi o prezentare de modă din care nu vor lipsi ţinutele unor branduri de renume: Tommy Hilfiger, Guess, Gap, Famous Brands şi Colin’s readuc în atenţia publicului pasiunea pentru fashion a celor patru protagoniste. Cabral, gazda showului, îi va introduce pe cei prezenţi în atmosfera filmului, cu ajutorul invitaţilor de seamă Julia Jianu, Neylini, Cornel Ilie (Vunk), care se declară fani înrăiţi ai serialului cu pricina.

Veşti bune pentru tine! Toţi cei care vor achiziţiona până pe 19 noiembrie filmul pe DVD sau Blu-ray, marcat cu un sticker special, vor fi înscrişi automat în campania promoţională. O excursie pentru două persoane la Milano sau patru vouchere de cumpărături în valoare de 250 de euro fiecare, valabile în Plaza Romania, sunt cele două premii puse în joc! Aşadar, ai numai de câştigat dacă îţi achiziţonezi filmul: pe lângă o seară de distracţie maximă alături de prietenele tale, premii de milioane te aşteaptă!

Începând cu 28 octombrie, Totul despre sex 2 va fi disponibil în toate magazinele de specialitate partenere Pro Video, în patru formate deosebite:

, care include

pe DVD şi Blu-ray – 99,9 lei; ediţia specială pe două discuri

– 54,9 lei; pachetul cu

– 89,9 lei; ediţia de colecţie limitată Christian Lacroix – 54,9 lei.

foto: Pro VideoRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg