Trădată de alcool, Selma Blair a devenit victima abuzurilor sexuale: „Am fost violată de mai multe ori"

12 mai, 2022
selma5 jpg

Selma Blair a vorbit despre abuzul de alcool și a dezvăluit că s-a îmbătat pentru prima dată când avea doar șapte ani. Ba mai mult, a devenit  o expertă în alcool chiar din copilărie.

Actrița în vârstă de 49 de ani și-a detaliat luptele într-o carte, Mean Baby, și a mărturisit cum și-a găsit refugiul în alcool pentru a-și potoli anxietatea de-a lungul anilor de școală.

Într-un fragment din memoriile obținute de People, Blair a descris modul în care problemele ei cu alcoolul s-au înrăutățit la facultate - și, cum , de mai multe ori, a fost prea beată pentru a lupta împotriva bărbaților care au violat-o. „Am fost violată de mai multe ori, pentru că eram prea beată ca să spun:„Te rog. Oprește-te”, a spus ea.

Actrița a trăit prima beție la șapte ani, pentru că nimeni din familie nu s-a interesat cât consumă.

„În cele din urmă, am fost pusă în patul surorii mele Katie. Dimineața, nu-mi aminteam cum am ajuns acolo”.

'A fost greu. Nu știu. Poate că nu aș fi supraviețuit niciodată fără o băutură”, i-a spus ea lui Savannah Guthrie la emisiunea Today.

selma4 jpg

Blair a continuat să bea pe tot parcursul școlii primare, gimnaziului și liceului.

„Nu știu dacă aș fi supraviețuit în copilărie fără alcool”, a spus ea pentru People. „De aceea este o problemă atât de mare pentru mulți oameni. Este într-adevăr un confort uriaș, o ușurare uriașă la început”.

În timpul unei excursii, după o zi de băut excesiv, ea mărturisește că a fost violată de cel puțin un bărbat.

„Nu știu dacă amândoi m-au violat. Unul dintre ei cu siguranță a făcut-o”, recunoaște ea.

„M-am făcut mică , am tăcut și am așteptat să se termine. Mi-aș dori să pot spune că ceea ce mi s-a întâmplat în acea noapte a fost o anomalie, dar nu a fost", a spus ea, dezvăluind că de mai multe ori era prea beată pentru a-și respinge violatorii. Blair a continuat să bea până a devenit adult și apoi pentru a face față traumei ei.”Am băut ca să uit”.

Lucrurile s-au schimbat în sfârșit pentru ea după un incident din 2016, când s-a îmbătat și a leșinat în avion, în fața fiului ei de patru ani.

Blair nu mai bea din 2016 și a lucrat la trauma ei cu un terapeut. „M-am oprit cu adevărat din băut când am realizat că aș fi putut muri în acel avion”, a spus ea.Recente pe Ok! Magazine

pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg