Trădată de alcool, Selma Blair a devenit victima abuzurilor sexuale: „Am fost violată de mai multe ori"

12 mai, 2022
selma5 jpg

Selma Blair a vorbit despre abuzul de alcool și a dezvăluit că s-a îmbătat pentru prima dată când avea doar șapte ani. Ba mai mult, a devenit  o expertă în alcool chiar din copilărie.

Actrița în vârstă de 49 de ani și-a detaliat luptele într-o carte, Mean Baby, și a mărturisit cum și-a găsit refugiul în alcool pentru a-și potoli anxietatea de-a lungul anilor de școală.

Într-un fragment din memoriile obținute de People, Blair a descris modul în care problemele ei cu alcoolul s-au înrăutățit la facultate - și, cum , de mai multe ori, a fost prea beată pentru a lupta împotriva bărbaților care au violat-o. „Am fost violată de mai multe ori, pentru că eram prea beată ca să spun:„Te rog. Oprește-te”, a spus ea.

Actrița a trăit prima beție la șapte ani, pentru că nimeni din familie nu s-a interesat cât consumă.

„În cele din urmă, am fost pusă în patul surorii mele Katie. Dimineața, nu-mi aminteam cum am ajuns acolo”.

'A fost greu. Nu știu. Poate că nu aș fi supraviețuit niciodată fără o băutură”, i-a spus ea lui Savannah Guthrie la emisiunea Today.

selma4 jpg

Blair a continuat să bea pe tot parcursul școlii primare, gimnaziului și liceului.

„Nu știu dacă aș fi supraviețuit în copilărie fără alcool”, a spus ea pentru People. „De aceea este o problemă atât de mare pentru mulți oameni. Este într-adevăr un confort uriaș, o ușurare uriașă la început”.

În timpul unei excursii, după o zi de băut excesiv, ea mărturisește că a fost violată de cel puțin un bărbat.

„Nu știu dacă amândoi m-au violat. Unul dintre ei cu siguranță a făcut-o”, recunoaște ea.

„M-am făcut mică , am tăcut și am așteptat să se termine. Mi-aș dori să pot spune că ceea ce mi s-a întâmplat în acea noapte a fost o anomalie, dar nu a fost", a spus ea, dezvăluind că de mai multe ori era prea beată pentru a-și respinge violatorii. Blair a continuat să bea până a devenit adult și apoi pentru a face față traumei ei.”Am băut ca să uit”.

Lucrurile s-au schimbat în sfârșit pentru ea după un incident din 2016, când s-a îmbătat și a leșinat în avion, în fața fiului ei de patru ani.

Blair nu mai bea din 2016 și a lucrat la trauma ei cu un terapeut. „M-am oprit cu adevărat din băut când am realizat că aș fi putut muri în acel avion”, a spus ea.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg