Transformarea uluitoare a simpaticului puști din ”Doi bărbați și jumătate” Angus Jones e de nerecunoscut

24 mai, 2023

Angus T. Jones este complet diferit față de aspectul pe care îl avea în zilele sale de glorie, în copilărie. A fost văzut în timp ce se plimba duminică prin cartierul său din Los Angeles.

Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg

În fotografiile exclusive obținute de Page Six, fostul star din „Doi bărbați și jumătate”, acum în vârstă de 29 de ani, avea o atitudine îmbufnată, tricou larg, care să-i mascheze fizicul impunător, pantaloni scurți și ochelari de vedere. Angus T. Jones purta o șapcă roșie, întoarsă invers.

Aceasta este prima imagine publică cu actorul de anul acesta.

El făcea furori în perioada sa de glorie, la filmările ”Doi bărbați și jumătate”, când a interpretat rolul lui Jake Harper. Puștiul adorabil efectiv a crescut sub ochii fanilor serialului de comedie. La început, Angus T. Jones a filmat aproape 10 ani cu starul Charlie Sheen, care a fost ulterior înlocuit cu tinerelul și simpaticul Ashton Kutcher, și cu Jon Cryer, interpretul tatălui său.

Angus T. Jones a mai fost văzut prin cartier, în timp ce era desculț!

Actorul a pierdut lupta cu kilogramele și pare că nu mai este interesat de aspectul său fizic. În 2012, fanii celebrului sitcom au fost șocați de vestea că Angus T. Jones decisese să se retragă din serial. Acesta a dezvăluit într-o mărturisire publică că l-a găsit pe Dumnezeu și îi ruga pe oameni să nu se mai uite la serial. Cam tot de atunci, a intrat într-un con de umbră. Tânărul și-a arătat dezgustul brusc vizavi de producțiile în care juca Charlie Sheen și rolurile de playboy ale acestuia, îndemnându-și fanii să nu mai vizioneze așa ceva. ”Nu vă mai uitați la mizerii. Oamenii spun că e divertisment, însă interesați-vă de efectele televizorului asupra creierului vostru, e important să triați la ce vă uitați.”, a atenționat Angus T. Jones.

Actorul a zis și a făcut, căci nu s-a mai întors în industrie. Apoi a fost văzut vorbind la Biserica Adventistă de Ziua a șaptea, spunând că serialul se axa pe probleme cotidiene, dar s-a autointitulat ipocrit că nu a plecat mai repede, deși nu rezona cu ce făcea.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg