Andreea Marin, elegantă și sexy în vacanța din Italia. Unde se relaxează cu iubitul

18 iulie, 2022
Andreea Marin Italia 8 jpg

Ca în fiecare an, Andreea Marin, o iubitoare a Italiei, nu ratează să viziteze câteva locuri de suflet ale sale.

Și în 2022, fosta zână a surprizelor nu a putut sta departe de Lacul Como, o destinație de vis, un peisaj care îți taie respirația și care te face cu adevărat să te simți în vacanță.

Andreea Marin Italia 5 jpg

Împreună cu iubitul Adrian Brâncoveanu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani, s-au deconectat în stațiunea vedetelor, căci este preferată de o mulțime de staruri. Lacul Como este un lac situat în Lombardia, nordul Italiei, la o altitudine de 199 m, într-o depresiune înconjurată de munți de granit și calcar. Acesta se află la o distanță de aproximativ 45 km de Milano. Aici și George Clooney are o proprietate și poate fi văzut uneori navigând.

Andreea este elegantă, ca de fiecare dată, cu ținute lejere, de vară, și celebrele deja pălării ale sale, cu boruri largi.

”Departe de lumea dezlănțuită”, a scris Andreea pe rețelele sociale. Și aceasta este o vacanță activă, în care vor să viziteze cât mai multe obiective turistice. Au urmat Portofino și Veneția, iar fosta zână a Surprizelor a mărturisit că va vizita și Bienala de la Veneția, unul dintre cele mai prestigioase evenimente culturale internaționale dedicate manifestărilor artistice din domeniile arte vizuale, arhitectură, muzică, teatru, dans, cinematografie. Fiecare ediție organizată oferă un melanj eclectic de proiecte artistice reprezentative fiecărei țări participante.

Andreea s-a bucurat de soare și o plimbare cu iahtul pe Coasta Amalfitană, moment în care am văzut-o într-o ipostază foarte sexy, cu un decolteu adânc pus în evidență de un costum de baie întreg. 

Amuzant este un comentariu venit de la o fană pe Facebook, care i-a scris: ”Moare Răduleasca! Ce moare Răduleasca, da’ ce moare Bănică!”

Admiratorii au copleșit-o pe divă cu urări de concediu plăcut și distracție frumoasă.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg