De mult n-am mai văzut-o aşa! Claudia Pătrăşcanu, relaxată şi fericită în vacanţa din Turcia

14 iunie, 2022

Departe de procesul de custodie din România şi de ecourile sale nocive, care îi influenţează pe băieţii ei cu Gabi Bădălău, cântăreaţa şi-a oferit un moment de respiro, într-un loc plin de răsfăţ.

Claudia Patrascanu in Turcia cu copiii (1) jpg

Profitând de vacanţa de vară, care tocmai a început pentru cei mici, Claudia Pătrăşcanu şi-a luat cei doi fii şi a plecat în însorita Turcie, pentru un sejur de neuitat. Artista a făcut rezervare la unul dintre cele mai bine cotate resorturi turistice din Belek, Regnum Carya de 5 stele, unde a avut loc un summit G20, dar şi competiţii internaţionale de golf şi concerte ale unor artişti precum Jennifer Lopez, Rita Ora, Jason Derulo, Tom Jones, Dua Lipa ori Luis Fonsi. Aici, o noapte de cazare costă de la 900 de euro/cameră.

"Pentru minunile mele, am început cea mai frumoasă vacanță.😊👩‍👦‍👦❤️7 zile de distracție și tot ce-și doresc. 😊 Doar pentru noi! Sunt recunoscătoare pentru tot!", le-a transmis Claudia Pătrăşcanu fanilor internauţi, anunţându-şi şederea în Turcia pentru o săptămână.

Relaxată şi zâmbitoare, artista pare mai fericită decât oricând în aceşti ultimi trei ani care se fac de la anunţul divorţului său de afaceristul Gabi Bădălău. Scandalurile şi lupta interminabilă din instanţă pentru custodia celor doi băieţi ai lor au epuizat-o, dar pare că abia acum îşi dă voie să fie detaşată, de dragul copiilor. "Cât de bine este sa trăiești fără griji, gânduri prea multe... chiar și pentru o săptămână. 😊 Îmi încarc bateriile și revin pentru a îmi onora evenimentele. 😉", a mai notat ea în dreptul câtorva instantanee din Belek.

Răsfăţaţi ca doi prinţişori, Gabriel şi Nicholas au avut bucuria de-a lua micul dejun direct în piscină, pe o tavă plutitoare. "Am avut un mare răsfăț.😊 Copiii și au dorit micul dejun in piscina, pe tava plutitoare. 😜 Foarte mult și foarte delicios. Acum să vedem ce spune cântarul la finalul acestei vacanţe 😂🙈.". Iar acesta este doar una dintre poftele satisfăcute celor mici, resortul punând la dispoziţie diferite spaţii şi atracţii pentru copii. Dar, pe lângă distracţiile oferite de complexul de 5 stele, Claudia i-a dus şi în parcul tematic numit The Land of Legends"Este cel mai mare parc tematic din Turcia și destinat atât celor mici, dar și celor mari.🙈🎢 Nu-l ratați! 😊 Atât copiii mei, dar și eu ne-am distrat superb... am văzut spectacolul cu delfini🐬, apoi cel cu Maşa și Ursul, ne-am stropit cu apă, am mâncat în trenulețul veseliei, iar la finalul distracției am prins o ploaie pe cinste.😂🙈☔️🌦"

Pe lângă ei, Claudia s-a bucurat şi ea de atmosfera exotică şi elegantă şi şi-a etalat corpul fără cusur la piscină într-un costum de baie negru, cu bikini minusculi, şi într-un altul, cu animal print.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg