FOTO Dana Rogoz a ajuns în paradisul grecesc: „Dar de ce să nu ne mutăm aici definitiv?”

28 iunie, 2021
12 dana rogoz zakynthos grecia jpg jpeg

Actriţa şi soţul ei şi-au luat inima-n dinţi şi au plecat în prima lor vacanţă cu doi copii în afara ţării. Imaginile postate din Zakynthos şi primele lor reacţii spun totul!

Dana Rogoz şi-a anunţat fanii încă de săptămâna trecută pe blogul său că urmează să călătorească în Grecia cu soţul şi cei doi copii ai lor, în prima lor vacanţă în străinătate de la începutul pandemiei, dar şi de când a devenit mamă a doua oară.

Cum Grecia şi-a deschis porţile tuturor celor care-şi doresc să-şi petreacă concediul în condiţii de siguranţă, a fost printre primele opţiuni ale acestei frumoase familii, care a ales drept destinaţie paradisiaca insulă Zakynthos. Odată ajunşi în Paliokaliva Village, undeva la 6 kilometri în interiorul insulei, şi s-au cazat într-un complex de vile ridicat între o plantaţie de măslini şi plajă, Dana Rogoz şi-a şi notat primele impresii: „Salutări din Paradis! Aseară când am ajuns la cazare, îmi venea să plâng de fericire! E minunat! Vlad, când m-a văzut aşa de fericită, m-a întrebat senin: „Dar de ce să nu ne mutăm aici definitiv?“.

stanga
dreapta
13 dana rogoz zakynthos grecia jpg jpeg
2 dana rogoz vacanta grecia zakynthos 1 jpg jpeg
3 dana rogoz vacanta grecia zakynthos 2 jpg jpeg
4 dana rogoz vacanta grecia zakynthos 3 jpg jpeg
5 dana rogoz vacanta grecia zakynthos 4 jpg jpeg
6 dana rogoz vacanta grecia zakynthos 5 jpg jpeg
10 dana rogoz vacanta grecia zakynthos 9 jpg jpeg
7 dana rogoz vacanta grecia zakynthos 6 jpg jpeg
8 dana rogoz vacanta grecia zakynthos 7 jpg jpeg
9 dana rogoz vacanta grecia zakynthos 8 jpg jpeg
11 dana rogoz vacanta grecia zakynthos 10 jpg jpeg

Şi, ce-i drept, vilele idilice construite din piatră şi lemn, cu grădini interioare superbe, piscină şi bazin pentru copii nici că puteau fi mai pe gustul Danei Rogoz şi a lui Radu Dragomir, cunoscuţi deja pentru simţul lor estetic şi preferinţele în materie de spaţii naturale şi boeme.

3 dana rogoz vacanta grecia zakynthos 2 jpg jpeg
Lia, mezina actriţei Dana Rogoz şi a regizorului Radu Dragomir.

Mai reticentă a fost mezina Lia, pentru care prima intrare în piscină a fost o mare aventură (la vârsta ei de un an şi două luni!). „A intrat pentru prima oară cu mine într-o piscină. Prima-prima intrare a fost un eşec. Dacă ar fi putut vorbi, ne-ar fi zis un "Ia mai lăsaţi-mă voi în pace cu apa voastră!". Cred că nu i-a plăcut temperatura apei, căci puţin mai târziu am reîncercat şi s-a relaxat, iar apoi a început să o distreze teribil toată experienţa, de nu mai voia să iasă. Dar ce senzaţie minunată am trăit plimbând-o prin apă în colăcelul ei, cântându-i în acelaşi timp - căci adoră să îi cânţi şi ştiam că asta o va relaxa, şi să văd în ochişorii ei cum descoperă această senzaţie nouă”.

Ca orice bun influencer, actriţa îşi ţine la curent fanii cu locurile văzute şi le oferă detalii despre experienţele sale. Şi, pentru că în următoarele zile au ajuns în Vasilikos şi pe celebra Cameo Island – bucata de pământ desprinsă de uscat în urma unui cutremur, care astăzi este un paradis în miniatură, legat de Agios Sostis printr-un pod din lemn. Turiştii se înghesuie să înoate şi să facă plajă aici, ba chiar unii aleg să-şi unească şi destinele în acest loc plin de romantism.

Stay tuned! Dana Rogoz ne transmite cele mai frumoase tablouri de vacanţă din Zakynthos!Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (29) jpg
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg