Găsește-ți un job în care să te bucuri de aprecieri și alte beneficii

23 septembrie, 2022
enderedaprecieri beneficii job jpg

Aprecierea este considerată o nevoie de bază a oricărei persoane, iar locul de muncă este unul dintre mediile în care aceasta contează foarte mult pentru sănătatea psihică și atingerea unui randament optim în activitatea pe care o desfășori.

Cum această strategie și abordare modernă vine din partea angajatorului, ai în vedere să găsești acele companii care să te aprecieze pentru munca pe care o depui, mai ales dacă meritele tale și ale echipei sunt unele cu adevărat valoroase pentru succesul companiei.

Work-Life Balance

„Work-Life Balance” este un concept abordat de companiile moderne, care se concentrează pe importanța oamenilor în atingerea obiectivelor setate. Mai clar spus, este vorba de acei antreprenori cărora le pasă de angajații lor și le propun atingerea unui echilibru între activitatea profesională și respectarea timpului liber.

De cele mai multe ori, astfel de companii încurajează chiar luarea unor zile de concediu la timpul potrivit, respectiv oferă zile libere în plus la concediul angajatului.

Așadar, în calitate de angajat vei putea să găsești ușor satisfacții atât în viața profesională, cât și în cea personală. Pe scurt, asigurarea unui echilibru este vitală pentru sănătatea ta psihică, iar asta se traduce prinoptimism și recunoaștere de sine, până la randament bun, respectiv plăcerea constantă de a lucra alături de colegii tăi.

Recunoașterea meritelor

Fiindcă tot am menționat importanța aprecierii timpului tău liber, în care să te recuperezi psihic și fizic, recunoașterea meritelor se poate face prin acordarea de vouchere de vacanta 2022.

Angajatorul ți le poate oferi în pachetul salarial, iar tu te poți bucura de avantajele lor în zilele de vacanță petrecute pe teritoriul țării noastre. De asemenea, mai poți avea în vedere și alte beneficii, de la prime până la posibilitatea de a avansa în cadrul unui departament.

Multe studii demonstrează că angajații care nu se simt apreciați fie au un randament scăzut, fie își schimbă locul de muncă. Recunoașterea meritelor, cu atât mai mult dacă acele merite aduc beneficii valoroase companiei, cum ar fi noi clienți sau lansarea de noi produse și servicii, te ajută în productivitatea de la locul de muncă.

De altfel, este un mod prin care vei contribui cu și mai mult efort intelectual la birou, odată ce vei observa că realizările tale sunt recunoscute nu doar la nivel verbal.

În același timp, se poate declanșa și dorința de a te dezvolta din punct de vedere profesional, iar asta nu înseamnă decât un alt pas spre atingerea unei cariere de succes.

Spații de lucru sigure și creative

Noul context în care trăim, de crize economice, pandemii și alte temeri legate de siguranța la locul de muncă, nu a făcut altceva decât să impulsioneze și mai mult viziunea companiilor și antreprenorilor în ceea ce privește asigurarea unui loc de muncă sigur și creativ. Oamenii își doresc un loc de muncă care să le aducă sentimentul de confort, siguranță și îmbunătățirea creativității.

În acest sens, poți alege acele medii de lucru în care biroul să se extindă și dincolo de cei patru pereți. Dacă activitatea este de așa natură, este ideal să poți lucra undeva în aer liber, în spații de co-working sau remote, în orice loc pe care îl preferi. Mai mult, un job flexibil poate fi util pentru o creativitate mereu la un nivel bun.

Dincolo de siguranța financiară, este important de avut în vedere și măsurile igienico-sanitare de bază, pentru o cât mai bună protecție a sănătății personale și colective.

În concluzie, dacă a sosit timpul să găsești acel job în care să te bucuri de aprecieri și alte beneficii, ia în considerare aspectele din acest articol pentru cariera ta profesională.

Sursa foto: Shutterstock.comRecente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg
Olimpia Melinte & Cornel Ilie  FOTO Cristina Oltean jpeg
Margrethe a Danemarcei jpg