Grecia, refugiul lui Buzdu și Morar în luna august. Cum se distrează îndrăgiții realizatori radio

19 august, 2022
Buzdu2 jpg

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au o tradiție a vacanțelor în luna august, perioada de concedii.

buzdu și morar PNG

Cei doi merg în aceeași destinație, însă locurile diferă. Dacă Mihai Morar preferă confortul unui resort la malul mării, unde nimic din confortul de acasă nu lipsește, Buzdu preferă latura mai sălbatică a insulei Creta. Tot Daniel a fost cel care a sosit primul pe insulă.

Morar, care a trecut și prin Bulgaria, a ajuns abia marți în cea mai sudică insulă a Greciei. Aici, în Creta, cei doi realizatori radio își despart drumurile comune. Buzdu își reîncarcă bateriile contemplând natura și meditând la malul mării, în timp ce Mihai le-a arătat fanilor cât de dor îi era de detaliile grecești pe care le observă încă de la primele ore ale dimineții, atunci când Morar face ce îi place cel mai mult: aleargă prin Chania, una dintre provinciile Insulei Creta.

Daniel Buzdugan a publicat imagini din vacanță cu el, Monica Buzdugan, și cu cei doi copii ai lor, Luca (15 ani) și Maria (13 ani).

„Cu aceste ființe simpatice și haioase îmi fac eu vacanțele de o grămadă de ani și nu mă plictisesc, ba chiar realizez cât de fericit sunt că-i am, iar ce mă întristează e că numărul verilor petrecute împreună e unul limitat… Offfff! Ai mei sunt parte din inima mea, la fel ca și locul acesta de care ne-am lipit acum mult timp și în care ne petrecem vacanțele de vară an de an.

Se vorbește de modelul suedez de fericire, de modelul japonez etc. Ei bine eu am descoperit modelul grecesc de a fi fericit, și cred că-i cel mai frumos și mai apropiat de sufletul nostru al românilor! Sunt român, voi muri român, dar din când în când îmi doresc ca și noi românii să reușim să ne bucurăm de viață SIMPLU și ADEVĂRAT, precum o fac frații noștri greci! Vă cuprinde, cu foarte MULT drag, că-mi plac oamenii, Buzdu. Din Creta”, este mesajul pe care Buzdugan l-a scris pe Facebook.

Morar (2) jpg

Mihai Morar a închiriat o mașină și descoperă, împreună cu soția și cele trei fiice, cele mai frumoase cotloane ale Cretei.

Roua și Mihai PNG

Acum câteva seri au ajuns într-un sătuc cretan unde se afla cel mai bătrân măslin din lume, cu o vârstă între 2000 și 4000 de ani, care încă este roditor.

Foto: Facebook și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp