Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, din nou în vacanță. Ce destinație pe gustul lor au descoperit

26 iulie, 2022
Mihaela și Felix jpg

Adevărați aventurieri în continuă căutare și explorare a ținuturilor sălbatice, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se declară mulțumiți.

Cei doi au publicat noi imagini din cea mai recentă destinație de vacanță. Și să fie clar, ei nu sunt pe genul static. Este nevoie de aventură, adrenalină și natură pură.

Așadar, un nou loc ofertant, iar imaginile de la fața locului vorbesc de la sine: „Atât de mult de trăit, atât de puțin timp pentru a posta. Oricum, această experiență din Camargue este unică. Bucurați-vă de acești flamingo roz. Eu nu mă pot sătura ... de tot ce văd”, a descris Mihaela locul grozav în care se află alături de iubit.

Camargue (sau Delta Ronului) este o regiune mlăștinoasă din sudul Franței, care se formează prin despărțirea de la fluviul Ron a mai multor brațe. Suprafața totală este de 145.300 hectare. Este una dintre cele mai bine protejate delte din întreaga lume. Întreaga regiune este, de fapt, inclusă în granițele Parcului Național Camargue, zonă protejată încă din 1970.

Rezervația acoperă o suprafață de 80.000 hectare, incluzând aici mlaștini, pășuni, păduri și , dune de nisip. Este cea mai mare deltă din Europa Occidentală. 

Mihaela și Felix sunt doi exploratori în căutare de senzații tari, de imagini inedite și de destinații cât mai retrase. În nenumărate rânduri au mărturisit că adoră să iasă în aer liber și să încerce senzații tari. Nu demult diva de la Monaco scria pe contul său de socializare: ”oamenii activi sunt mai fericiţi, trăiesc mai mult, mai bine şi într-un mod mai inteligent.”

În toamna aceasta, Mihaela și Felix vor număra 9 ani de iubire. Povestea lor neașteptată a început în toamna lui 2013, după un interviu pe care sportivul austriac i l-a acordat cunoscutei vedete.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg